Interviu Sisterhood of the Rose cu Cobra - „Activarea Portalului Luminii” (Partea I) - aprilie 2023

 

Sisterhood of the Rose a organizat un interviu cu Cobra despre importanța Activării Portalului Luminii care are loc pe 1 mai 2023.

În acest interviu, Cobra și Debra, un lider al Rețelei planetare Sisterhood of the Rose, discută despre modul în care Activarea Portalului Luminii este literalmente cea mai puternică activare din viața noastră! Ei discută despre importanța ca, cât mai mulți oameni să participe la viitoarea meditație globală în masă pe 1 mai, la 5:06 pm UTC, pentru a atinge masa critică, astfel încât aceste energii ultra-puternice care vin prin acest portal rar să fie ancorate în cel mai echilibrat și cel mai armonios mod posibil... și care ar putea fi consecințele dacă nu se atinge masa critică.

Este important ca pe 1 mai să participe cât mai multe persoane posibil, așadar vă rugăm să răspândiți vestea!

Masa critică la care trebuie să ajungem, este ca 144.000 de oameni care să mediteze în același timp pe întreaga planetă! Aceasta este masa critică necesară pentru a putea atinge scopul și menirea acestei imense activări!

Pentru a afla lai multe despre Activarea Portalului Luminii și organizarea meditației în masă cât și modalitățile și materialele cu care puteți distribui cât mai multe informații despre această activare importantă, vă rugăm vizitați:

https://www.welovemassmeditation.com/2023/04/portal-of-light-activation-on-may-1st-at-506-pm-utc.html
în limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2023/04/activarea-portalului-luminii-pe-1-mai.html

Acest interviu este Partea I a unei serii în două părți; Partea a doua va fi lansată cândva luna următoare, așa că rămâneți aproape pentru asta!


Acest interviu cu Cobra a fost înregistrat pe canalul de Youtube al Sisterhood of the Rose și îl puteți asculta aici:

https://youtu.be/dQ8l_wghvSkIată transcrierea interviului:

Debra: Bună ziua, numele meu este Debra, și sunt un lider ai Rețelei planetare Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului). Astăzi, am din nou plăcerea să vorbesc cu Cobra. Cobra este principalul furnizorul de informații pentru Mișcarea de Rezistență, unde oferă informații importante planetare și galactice pe blogul său, 2012portal.blogspot.com. Bun venit Cobra și mulțumesc pentru acest interviu.

Cobra: Mulțumesc pentru invitație. Este într-adevăr o oportunitate nemaipomenită pentru a ne adânci conexiunea cu un portal care va veni foarte curând.

Debra: Da! Acest portal foarte important - știu că avem foarte multe de discutat - dar această Activare a a Portalului Luminii este de o importanță primordială, împreună cu meditația globală în masă care va avea loc în timpul acestei alinieri pe 1 mai 2023, care urmează. Așadar, am decis de fapt să facem acest interviu în două părți. Prima parte pe care o facem azi se va concentra în primul rând pe discutarea acestei foarte importante activări a Portalului Luminii, iar apoi luna viitoare, pentru partea a doua, vom discuta rezultatele acestei activări precum și multe alte subiecte de interes pentru oameni. Deci, haideți să începem.

Cobra, ați afirmat că această activare a Portalului Luminii va aduce energiile Erei Vărsătorului la următorul nivel, și că aceasta este literalmente cea mai puternică activare a vieții noastre. Deci, pentru a începe, ați explica, vă rog, audienței noastre ce este exact activarea Portalului Luminii?

Cobra: Bine. Aceasta este, aș spune, primul pas major pe care îl facem către eliberarea noastră finală. Totul până acum a fost doar pregătire. Totul până acum a fost o repetiție, dar acum intrăm într-o serioasă activitate de la Soarele Central Galactic. Intrăm într-o schimbare serioasă a ciclurilor cosmice. Iar aceasta este, voi spune, primul pas real pe care îl facem chiar acum. Așadar, din punct de vedere energetic, acesta va fi uriaș. Va stabili cursul procesului de eliberare pentru această planetă la un nivel mult mai înalt.

Debra: Waw. Ați menționat că această activare vine la momentul finalizării unui ciclu foarte puternic. Este acest ciclu cosmic actual de 13 miliarde de ani despre care ați scris anterior, și care va ajunge la capăt? Și dacă da, ce înseamnă acest lucru?

Cobra: Nu, este un alt ciclu pe care nu sunt ... nu este scopul să vorbesc. Așa că, nu este acest ciclu cosmic. Este un alt ciclu care se încheie practic cu câteva zile înainte de 1 mai.


Debra: Interesant, bine. Așadar, ați indicat că această activare este un punct de demarcație când energia de la Centrul Galactic va în începe în cele din urmă să curgă către suprafața planetei cu mare forță, ceea ce este minunat de auzit. Acum, înțelegem că la momentul Evenimentului, Sursa va fi cea care trimite fulgerul solar prin Centrul nostru Galactic, însă pentru acest flux inițial de energie de la Centrul Galactic pe 1 mai, este de asemenea, Sursa care îl inițiază? Va fi planeta noastră capabilă să primească și să fie în contact cu energia Sursei pentru prima dată?

Cobra: Sursa va iniția această energie, dar apoi va fi degradată și redusă la nivelul pe care acest mediu planetar îl poate accepta sau absorbi. Deci, nu suntem încă într-un moment de a primi energia direct de la Sursă, însă acesta deste practic un bun pas spre asta.

Debra: Bine, deci va fi ca o energie tamponată.

Cobra: Da. Da.

Debra: Ultima noastră mare meditație în masă a fost activarea Intervenției Divine care a avut loc la solstițiul din decembrie 2021, la care am meditat pentru Intervenția Divină și Primul Contact cu ființe galactice binevoitoare. Deci, a avut vreo legătură succesul acelei meditații cu deschiderea acestui imens portal energetic pe 1 mai? Sau, cum rămâne cu meditațiile lunare de Lună Plină pe care continuăm să le facem pentru intervenția divină? Ajută ele la crearea acestui flux puternic de energie pe care suntem pe cale să îl experimentăm? Deoarece se simte cu siguranță că ar putea avea loc o intervenție divină!

Cobra: Activarea Intervenției Divine din decembrie 2021 a fost de fapt a treia în șirul de meditații pe care le-am pregătit pentru inițializarea Erei Vărsătorului. Iar poziționarea astrologică pentru activarea din decembrie 2021 este oarecum similară cu cea pe care suntem pe cale să o trăim acum, și pe care o experimentăm deja. Așadar, acesta este încă un pas mai adânc în activarea Erei Vărsătorului. Deci, toate acestea au fost doar o pregătire pentru ceea ce experimentăm acum. Toate acele meditații, toate acele trei activări pentru Era Vărsătorului și toate meditațiile de Lună plină de până acum, ne pregăteau pentru acest pas. Iar condițiile pentru intervenția divină directă trebuie să fie pregătite, situația trebuie să fie sigură, situația trebuie să fie echilibrată suficient, și acest lucru încă nu s-a întâmplat, dar ne apropiem de asta.

Debra: Bine, grozav. Ei bine, ne place ideea de a ne apropia de toate acestea. Deoarece fulgerul energiilor cosmice a iubirii pentru activarea acestui Portal al Luminii va fi mult mai puternic decât fulgerul care a ajuns pe Pământ din galaxia M87 în timpul activării portalului AION în 2013, și de asemenea, fulgerul care a avut loc în timpul activării finale a Erei Vărsătorului în 2020, la ce se pot aștepta oamenii să simtă în timpul și după această activare, în mod special pentru cei care meditează? Este posibil ca în timpul acestei meditații să aibă loc o vindecare emoțională puternică și o vindecare energetică?

Cobra: Fiecare persoană care meditează va avea propria sa experiență individuală, care va fi destul de diferită în funcție de nivelul său de evoluție, în funcție de structura sa personală și nivelul de pregătire pentru a primi astfel de energii. Și unii oameni ar putea experimenta situații și experiențe emoționale, spirituale și de vindecare destul de puternice. Unii oameni au trăit deja acest lucru la activările din trecut. Și de data aceasta, este de așteptat să fie chiar mai puternică din cauza fulgerului, care se întâmplă exact în timpul activării este de așteptat să fie mai puternică.

Debra: Acum, deja cu un an în urmă, într-una dintre postările dvs., ați făcut aluzie la deschiderea unui portal energetic uriaș pe suprafața planetei care ar avea loc la sfârșitul lunii aprilie/începutul lui mai 2023, indicând la acel moment că va fi cu siguranță cel mai puternic eveniment energetic din ultimele decenii. Așadar, puterea acestui eveniment, acest fulger, este posibil să creeze un eveniment de tip Carrington, despre care înțelegem că este o furtună geomagnetică masivă? Ar putea să apară asta în timpul acestei activări din 1 mai sau am putea fi martori alte efecte fizice?

Cobra: În acest moment, este de așteptat să fie doar un eveniment energetic, nu sunt așteptări pentru o manifestare fizică cum ar fi un eveniment Carrington. De fapt, un eveniment de tip Carrington nu ar fi binevenit în acest moment, nu este scopul cel mai înalt pentru ca acest lucru să se întâmple. Forțele Luminii încă tamponează activitatea soarelui într-o anumită măsură cu sferele Dyson, pentru că un eveniment de tip Carrington chiar acum ar distruge rețeaua electrică, ar prăbuși internetul și aceasta nu este ceea ce Forțele Luminii doresc în acest punct.

Debra: Sunt acele sfere Dyson, sunt deja finalizate? Știu că au fost inițiate.

Cobra: Sunt finalizate.


Debra: Sunt terminate, bine, bine de știut. Ați indicat că acest puls va crea de fapt o îmbunătățire energetică (upgrade energetic) pentru întreaga planetă. Va dizolva în sfârșit această îmbunătățire energetică anomalia cuantică a găurilor negre din jurul Pământului și va reactiva procesul de Ascensiune pentru această planetă prin energia spirituală pozitivă din planul Buddhic? Ce tip de curățare va face această energie?

Cobra: Bine, nu am voie să vorbesc despre efectele directe ale acestei energii asupra diferitelor tehnologii exotice. Dar cu siguranță după activare, voi emite un raport cu ceea ce s-a întâmplat și ce a fost îndepărtat. Dar cu siguranță, această energie va curăța multe anomalii, multe tehnologii negative, multe din ceea ce a fost aici de mii și mii de ani. Multă structură de carantină, care a fost în vigoare în ultimii 26.000 de ani. Multe dintre acestea vor fi eliminate.

Debra: Waw, fantastic. Ok, bine. Aceasta însemnă că tahionii prezenți în număr mare și în spațiu, vor putea în sfârșit să crească masiv în atmosfera noastră până când ajung la populația de suprafață, îmbunătățind într-o oarecare măsură bunăstarea energetică a oamenilor? Este acest lucru tocmai upgrade-ul energetic al planetei noastre despre care vorbiți, sau cel puțin ceea ce ne puteți spune despre acest lucru în acest moment?

Cobra: Tahionii nu vor putea încă să ajungă la suprafața planetei, deoarece tahionii vor putea să ajungă complet la suprafața planetei la momentul Evenimentului când ultimele rămășițe ale vălului vor fi eliminate.

Debra: Va exista vreo îmbunătățire din cauza acestei activări cu camerele tahionice sau folosind produse tahionizate?

Cobra: Da, camerele tahionice vor primi un upgrade, vor deveni mai puternice, mai eficiente. De asemenea, produsele tahionizate care vor fi tahionizate după acel moment vor fi de fapt, va exista un upgrade pentru toată tehnologia tahionizată.

Debra: O, bine. Ok, bine de știut. Inițiază această activare a Portalului Luminii adevăratul proces terminal de purificare a anomaliilor conducând la apocatastază, care este momentul când toate anomaliile cuantice și sub-cuantice vor fi eliminate și toată conștiința rea, fe transformată în Lumină, fie anihilată în Soarele Central ...cu alte cuvinte, Evenimentul? Ați spune că acesta este ca și un pre-Eveniment?

Cobra: Aș spune că acesta este un declanșator, este un punct de demarcație. Acesta este un declanșator care încheie o anumită fază, un anumit ciclu, și practic inițiază, aș spune, ultima fază înainte de Eveniment.

Debra: OK, bine. Acum, pentru prima dată în istoria meditațiilor globale, masa critică care trebuie atinsă nu este criteriul determinant pentru ca pulsul de energie cosmică să ajungă la suprafața planetei; deoarece, după cum ați spus, indiferent dacă masa critică este atinsă sau nu, aceste energii ultra-puternice din Centrul Galactic vor ajunge oricum la suprafața planetei – ceea ce arată de fapt amploarea acestui impuls. Dar, cu toate acestea, este esențial să atingem în mod absolut masa critică necesară de 144.000 de oameni care meditează în acea zi, pentru a ancora această energie care vine într-un mod echilibrat, pentru a asigura cea mai rapidă și armonioasă tranziție pentru planetă și pentru a crea îmbunătățirea energetică. Acum, fără masa critică, puterea acestor energii se poate manifesta într-un mod mult mai haotic și mai nearmonios. Deci, masa critică determină CUM va fi ancorată această energie pe suprafața planetei, fie într-un mod echilibrat, fie într-un mod nearmonios. Și ne dorim în mod firesc să fie ancorată în cel mai echilibrat mod posibil, atât pentru operațiunile Forțelor Luminii, cât și pentru siguranța și bunăstarea populației de suprafață. Deci, Cobra, ați detalia puțin mai mult despre impactul atingerii masei critice sau consecințele, dacă nu facem acest lucru?

Cobra: Bine. Dacă ajungem la masa critică, așa cum am spus mai înainte, vom avea o tranziție mult mai armonioasă, de fapt va accelera și tranziția în sine. Așadar, aș spune că, odată cu atingerea masei critice, vom fi pe linia temporală optimă. Dacă nu ajungem la masa critică, vom avea mai mult haos, care se va reflecta atât în ​​situații geopolitice, se va reflecta și pe piețele financiare. Se va reflecta în situațiile individuale de viață ale oamenilor de pe suprafața planetei.

Debra: Ei bine, chiar așa există motivația de a medita pe 1 mai! 20 de minute din timpul vostru merită foarte mult, aș spune. Și, desigur, răspândiți vestea, desigur. Deci, atunci când medităm pentru activarea Portalului Luminii pe 1 mai, vom servi ca transmițători de energie de străpungere în momentul activării, astfel încât aceste energii ultra-puternice din Centrul Galactic să poată ajunge la suprafață într-un mod cât mai echilibrat și armonios?

Cobra: Exact. Asta e o descriere foarte bună a ceea ce se va întâmpla.


Debra: Ok, bine. Noi suntem acei transmițători de energie. Care sunt sugestiile dvs. despre cum am putea să ne pregătim pentru ca acest lucru să fie cel mai eficient?

Cobra: Aș spune că cel mai important lucru este să vă asigurați că nu veți fi deranjați, că ați creat un spațiu sigur și sacru pentru această meditație. Și cu siguranță, să împărtășiți vestea pentru a ajunge la cât mai mulți oameni posibil.

Debra: Absolut. Ați menționat, de asemenea, că ați făcut recent un interviu cu We Love Mass Meditation și ați menționat beneficiile de a fi în apă sau lângă apă, sau eventual pe un vârf de munte. Ați spune, de ce sunt acestea atât de puternice?

Cobra: Bine. A fi în apropierea apei, dacă sunteți lângă apă, lângă ocean sau în preajma unui lac sau lângă un râu, veți putea transmite această energie a portalului direct pe întreaga planetă, fiindcă apa este un foarte bun transmițător de energie a luminii. La fel, fiind pe un vârf de munte creează o bună conexiune cu cerul, și atunci acționați ca un transmițător foarte eficient și pentru acele energii.

Debra: Este din cauza faptului de a fi în natură? Sau, cu conceptul de apă, dacă cineva nu are acces, să spunem, la un lac sau un ocean sau un râu, ar avea același efect sau măcar ar ajuta o baie?

Cobra: Ar avea un anumit efect, dar nu la fel. Dar, aș spune că cei mai mulți oameni pot ajunge la un corp de apă real și natural, dacă fac un pic de efort.

Debra: OK, e bine de reținut. Impactul pozitiv al acestei activări va crește exponențial în funcție de numărul de oameni care meditează exact în momentul de 1 mai? Înseamnă că cu cât participă mai mulți oameni, cu atât rezultatele vor fi mai pozitive și armonioase?

Cobra: Nu aș spune exponențial, este o ecuație foarte complicată, însă aș spune că, cu cât avem mai mulți oameni, evident, cu atât va fi mai eficient.

Debra: OK, bine de știut. Deci, să mergem pentru un milion sau mai mulți meditatori în acea zi! Acum am făcut recent o meditație de amplificare pentru a ajuta la manifestarea masei critice pe 1 mai. Ar fi benefic ca oamenii să continue să facă această meditație de amplificare zilnic până la momentul activării de 1 mai?

Cobra: Aceasta este de fapt o idee bună, iar cei care se simt atât de îndrumați, pot folosi acea meditație de amplificare pentru a crește și numărul.

Debra: Bine, a avut succes acel booster?

Cobra: Da, a fost foarte bine. De fapt, am observat o creștere a activității de pregătire pentru meditație, pentru meditația principală. Deci a fost destul de eficient.


Debra: Fantastic. Ați menționat în interviul dvs. recent că folosirea unei pietre cintamani în timpul meditației este cu siguranță cel mai puternic instrument pe care îl putem folosi pentru a împământa și canaliza această energie. Folosirea mai multor pietre Cintamani mărește acea energie chiar mai mult? Și, pulsul galactic va curge de fapt pe 1 mai prin pietrele noastre Cintamani?

Cobra: Da, desigur. Folosind mai mult decât o piatră cintamani amplifică energia, și da, energia pulsului galactic va curge direct prin pietrele voastre cintamani.

Debra: Frumos. Și ați mai menționat de asemenea, în acel interviu, că acest upgrade energetic va începe să reactiveze din nou rețeaua Lucrătorilor în Lumină de pe suprafața planetei. Deci, când spui „din nou”, când a fost ultima dată când rețeaua Lucrătorilor în Lumină a fost activată și la ce efect se vor putea aștepta Lucrătorii în Lumină de la această reactivare a grilei?

Cobra: Rețeaua Lucrătorilor în Lumină a fost, aș spune, parțial activată în ultimul deceniu sau cam așa, înainte de a fi aproape complet distrusă sau prăbușită în ultimii câțiva ani, pentru că pur și simplu a fost prea mult întuneric, prea multe atacuri și Lucrătorii în Lumină nu au fost dispuși sau capabil să țină lumina.


Debra: Și la ce efect s-ar putea aștepta Lucrătorii în Lumină când această rețea este reactivată?

Cobra: Va fi mai multă lumină. Oamenii vor începe să se reconecteze din nou. Vor începe să țină din nou lumina. Ei vor începe să participe din nou la activitățile Lucrătorilor în Lumină, va exista o speranță reînnoită și o activitate reînnoită.


Debra: OK, bine. Ați mai spus că este de așteptat mult mai mult contact între Lucrătorii în Lumină și Ființele de Lumină. Vă referiți la contact telepatic, intuiție crescută sau vă referiți la contact fizic real? Și ați menționat și oportunitatea ca Regatul subteran al Luminii, rețeaua Agartha și Mișcarea de Rezistență să aibă mai multă influență asupra a ceea ce se întâmplă pe suprafața planetei. Cum va arăta acea influență?

Cobra: Da. În primul rând, va fi mai mult, aș spune, contact energetic și, de asemenea, telepatic cu Ființele de Lumină. Va fi mai multă intuiție, vor exista viziuni, vise, chiar vise profetice. Va fi multă inspirație, inspirație spirituală. Nu mă aștept încă la prea mult contact fizic în acest moment, dar aș spune că Ființele subterane de Lumină vor deveni mai active. Se vor implica din nou în operațiunile de suprafață. Acest lucru este, desigur, încă clasificat în acest moment despre ce vor face, dar se pregătesc și pentru această activare și participă deja la activitățile inițiale, atât sub suprafață, cât și în alte locații.

Debra: Foarte bine de auzit. Să vorbim despre astrologia activării acestui Portal al Luminii. De o importanță cheie a fost întoarcerea lui Pluto în Vărsător pe 23 martie. Pentru prima dată, după mai bine de 200 de ani, care a deschis acest portal al luminii. Acum, Pluto va atinge intensitatea maximă pe 1 mai când va deveni retrograd, un moment de liniște și „fără respirație”, care este momentul în care meditația este programată și când pot intra cele mai puternice energii. Apoi Pluto se va retrage treptat până pe 11 iunie, când iese din Vărsător și se întoarce în Capricorn până în 2024, când se va întoarce apoi în Vărsător pentru a rămâne în următorii 20 de ani. Așa că, acest portal al luminii este acum deschis din 23 martie până în 11 iunie. Deci, cum putem profita la maximum de aceste energii? Ce putem face în mod colectiv și individual în acest timp înainte ca portalul să se închidă pe 11 iunie?

Cobra: Acest timp este o oportunitate pentru dvs. de a vă reconecta cu sinele tău superior, cu prezența voastră EU SUNT, cu sufletul vostru Acesta este numărul unu. Iar numărul doi, datorită poziționării lui Pluto făcând un trigon foarte frumos cu Pleiadele, este timpul ca voi, dacă vă simțiți atât de ghidați, să vă conectați și cu energia pleiadiană.

Debra: Bun, bine. Vor fi energiile primite în această perioadă de activare suficient de puternice pentru a rămâne cu noi sau se vor disipa în restul anului când Pluto se va întoarce în semnul mai provocator al Capricornului?

Cobra: După cum spune o vorbă veche, facem doi pași înainte și unul înapoi. Deci va fi, aș spune, o întârziere, un regres. Va exista o anumită perioadă în care acele energii trebuie să fie integrate. Și asta este de așteptat să se întâmple când Pluto se întoarce înapoi în Capricorn pentru restul anului. Dar acest regres nu va fi atât de drastic, deoarece activarea în sine va fi destul de puternică și o mare parte din această energie va fi integrată. Dar acest regres va fi de fapt o oportunitate pentru toată lumea de a lucra la umbrele lor și de a se pregăti pentru impulsul final până la Eveniment.

Debra: Hmm, interesant. Da, există o mulțime de muncă în umbră pe care oamenii trebuie să le facă în acest moment pentru a se elibera. Când Pluto se va întoarce în 2024, va veni într-adevăr în forță deplină? Știți, după ce s-a întors în Capricorn?

Cobra: Există din nou o scurtă scufundare în Capricorn la sfârșitul, aș spune între septembrie și noiembrie 2024. Dar va fi un episod foarte scurt. Dar practic, da. Când Pluto va intra din nou în Vărsător în ianuarie 2024, va fi un mare impuls înainte spre Primul Contact și Eveniment.

Debra: Bun, bine. În momentul activării, așa cum ați menționat, Pluto va face un trigon rar și exact cu Alcyone, care este soarele nostru central local din Pleiade, și cu galaxia M87, care este o galaxie majoră în clusterul Fecioarei. Ai spus că acest trigon mare este extrem de puternic. Va fi declanșatorul care va permite energiilor din Centrul Galactic să înceapă să curgă liber spre planeta noastră. Este pentru că e un triunghi echilateral exact, care este o formă de geometrie sacră? Este puternic pentru că această energie curge printr-un triunghi uriaș?

Cobra: Dacă priviți de pe Pământ, ați putea vedea de fapt un triunghi mare pe ecliptică proiectând energiile lui Pluto, Alcyone și galaxia M87. Deci, de fapt, există un triunghi imens care se concentrează pe Pământ, iar acest triunghi uriaș are trei surse cosmice foarte puternice. Și acele surse își combină energiile într-un fulger uriaș de energie, care va veni la noi. De fapt, acele trei surse cosmice care formează un triunghi permit portalului să se deschidă și Sursei să trimită fulgerul prin univers care ajunge pe Pământ la momentul optim pentru a declanșa următoarea fază. Este un punct de demarcație.

Debra: Mulțumesc că ați explicat acest lucru. Ați indicat că galaxia M87 este o sursă de iubire galactică pentru acest sector al universului și va juca un rol important în momentul Evenimentului. Ne-ați spune mai multe despre galaxia M87? Cum este o sursă de iubire galactică? Este locuit? Are civilizații care sunt foarte evoluate și, dacă da, ce dimensiune trăiesc ele?

Cobra: Aș spune că există o uriașă rețea galactică de lumină și iubire în acea galaxie, care este mult mai evoluată decât rețeaua galactică din această galaxie. Și rasa care locuiește în acea galaxie este mult mai evoluată decât rasa galactică din această galaxie; Aș spune că sunt ființe cosmice galactice super-evoluate. În terminologia Pământului, aș spune dimensiunea a 11-a și mai departe. Sunt ființe cosmice super-evoluate de lumină și iubire.

Debra: Waw. Ei bine, suntem foarte binecuvântați, recunoscători și onorați că se conectează cu noi. Așa că, ați spus în interviul dvs. recent că planul energetic principal al lui Pluto și Vărsător este expansiunea dincolo de limitele carantinei Pământului. Că există un depozit vast de cunoștințe spirituale și, de asemenea, abundență fizică, care este conectată la zone dincolo de suprafața planetei și că Pluto și Vărsătorul vor reconecta suprafața planetei cu rezervoarele de înțelepciune și abundență și inspirație spirituală. Și am văzut acest lucru manifestat în istoria trecută, când Pluto era în Vărsător. Deci, va începe reconectarea cu înțelepciunea, abundența și inspirația spirituală cu această activare și apoi va continua? Sau va trebui să așteptăm până în 2024, când Pluto e mutat aproape complet în poziția sa de 20 de ani în Vărsător?

Cobra: După cum am spus, acesta este un punct de demarcație. Deci declanșatorul va fi eliberat, procesul va începe și va fi în desfășurare. Va avea eșecurile sale mai târziu, dar va exista și o cantitate imensă de mișcare înainte. Iar perioada de 20 de ani este perioada în care trebuie să se manifeste toate schimbările pe care le așteptăm. Aș spune că în prima parte a perioadei de 20 de ani în Vărsător este atunci când ne așteptăm, după înțelegerea noastră, ne așteptăm să aibă loc acele schimbări mari.

Debra: Bine. Acum, energia lui Pluto este mai concentrată și mult mai directă decât alte planete cu calități precum „distrugător” și „revelator”, aducând tot ce a fost suprimat la suprafață. Și, după cum știm, dezvăluirea și eliberarea planetară durează mult mai mult decât era de așteptat. Avem nevoie de această energie mai directă a lui Pluto pentru a muta situația planetară din locul blocat în care ne aflăm? Și cum ar putea apărea asta?

Cobra: Este exact ceea ce se întâmplă. Energia lui Pluto este foarte asemănătoare cu laserul, foarte directă, fără compromisuri. Și asta este exact ceea ce va rupe această poziție de impas pe planetă. Va rupe acest tipar de ținere. Și când vine energia lui Pluto, aceasta este foarte bruscă, foarte neașteptată și foarte directă.

Debra: Impas este cuvântul perfect pentru a descrie situația în care ne aflăm acum. Așa că salutăm Pluto, energia lui Pluto, pentru a face această mișcare pe care o așteptăm. Acum se pare că fiecare planetă are calități unice, chiar și ca o personalitate. Sunt planetele ființe vii pentru că o entitate de lumină le-a întruchipat? Sunt aceste ființe foarte evoluate de când au ales să se încarneze în fizic ca o planetă?

Cobra: De fapt, fiecare planetă este, aș spune, planeta fizică este un corp fizic al unei entități foarte evoluate, care animă acea planetă anume, iar acestea sunt ființe foarte evoluate.

Debra: Dar ce ne spuneți despre iubitul nostru Pământ, Zeița Gaia Sophia? A ales ea să întruchipeze planeta Pământ, știind că va fi ultima fortăreață a răului din univers? Cum este capabilă să reziste și să transmute toată energia negativă de aici și abuzul care i s-a făcut? Ce ne puteți spune despre ea?

Cobra: Nu se știa că va fi ultima fortăreață al răului din univers. Și, este nevoie de o cantitate enormă de răbdare pentru a menține suprafața planetară fără cataclisme. Ea reține cataclismele pentru momentul potrivit, pentru ca totul să fie complet eliminat. Altfel, am fi avut cataclisme drastice cu zeci de ani în urmă.

Debra: Wow. Ei bine, sper că ne facem timp zilnic să o onorăm și să-i mulțumim pentru tot ce face pentru noi. Deci, ați indicat că această activare are loc deoarece timpul se scurge. Ați detalia ce vreți să spuneți prin expirarea timpului? Are de-a face cu planurile nefaste extrem de accelerate pe care cei întunecați le au pentru umanitate? Are de-a face cu apropierea de punctul de fierbere în faza de nucleare a Compresiunii de Străpungere? Sau, cu schimbarea polară care este în viitorul nostru?

Cobra: Aș spune că acest timp se epuizează pentru că anumite cicluri cosmice converg și totul trebuie rezolvat până la un anumit punct de timp. Acel anumit punct de timp, desigur, este clasificat. Nu este cunoscut de populația de suprafață, dar există un anumit punct până la care trebuie rezolvat într-un fel sau altul și va fi rezolvat într-un fel sau altul. Deci lucrurile se accelerează pentru că converg în acel punct de timp special.

Debra: Ne puteți spune în ce poziție ne aflăm, cum ar fi cât de aproape suntem de acest punct de fierbere în faza de nucleare?


Cobra: În această diagramă, care a fost afișată pe site-ul meu, suntem în ultima fază înainte de marea tranziție termică. Deci, acesta, fluxul termic crește din ce în ce mai mult și în momentul fluxului termic maxim, vom avea Evenimentul.

Debra: Deci continuăm să ne apropiem de acest punct?

Cobra: Da.

Debra: Să sperăm! Chiar dacă nu este plăcut să discutăm despre planurile nefaste ale celor întunecați, aș vrea să petrec câteva minute făcând asta pentru că acest subiect este în mintea tuturor, mai ales cu tot ce se întâmplă în ultimii câțiva ani și situațiile care escaladează.

Așadar, planurile pe care cei întunecați le au pentru noi este o listă destul de lungă, din păcate, incluzând lucruri precum războiul global, pandemii și mai periculoase, alimente/apă/aer otrăvite (inclusiv injectarea de ARNm în alimentele noastre), penurie de alimente, o situație financiară grea de prăbușire financiară, hiperinflație, supraveghere cu ajutorul monedei digitale care ne urmărește fiecare mișcare, orașe de „15 minute”, invazie extraterestră falsă, atacuri cu arme energetice, atacuri cibernetice și multe altele... pentru a crea dificultăți, lupte și deznădejde. Este o listă foarte lungă.

Așadar, pentru a sublinia importanța atingerii masei critice pentru această meditație pe 1 Mai, aș dori să vă întreb la ce ne-am putea aștepta cu privire la aceste planuri și care s-ar putea manifesta dacă nu ajungem la masa critică? Și, de asemenea, cum ar putea aceste planuri slăbi sau descuraja dacă ajungem la masa critică. Deci, vă rog să detaliați.

Cobra: Bine. Se așteaptă ca multe dintre aceste planuri, posibilitatea multor dintre acele planuri, să scadă la zero pe măsură ce ajungem la momentul acelui portal. Așadar, unele dintre ele sunt deja destul de improbabile și probabilitatea lor va scădea la zero. Dacă ajungem la masa critică, vom reduce din ce în ce mai multe planuri la zero. Dacă nu ajungem la masa critică, unele dintre acele planuri vor fi totuși probabile într-o anumită măsură, dar aș spune că progresul pe care îl facem este bun. Multe dintre aceste planuri nu mai sunt realiste. De exemplu, planul unei invazii extraterestre false, acest lucru nu se va întâmpla. Este imposibil, deja este imposibil.

Debra: Ok; bine. Ei bine, din nou, mai multă motivație pentru a participa la meditația din 1 mai! Deci, masa critică este esențială, se pare. Înțeleg că, la conferința dvs. recentă din Taiwan, ați menționat că forțele întunecate și-au epuizat aproape toate resursele pentru a încerca să mențină pandemia și carantina Covid în vigoare în ultimii trei ani și, prin urmare, nu au prea multe resurse rămase. Ați indicat că, în acest moment, unul dintre puținele lucruri pe care le au în mânecă este să prăbușească sistemul financiar, dar nu prea mai pot face multe altele. Ați vorbi mai mult despre asta? S-ar putea întâmpla acest accident chiar dacă se atinge masa critică?

Cobra: Acest accident financiar dificil este încă posibil. Planul lor este să introducă monedele digitale ale băncilor centrale [CBDC] ca urmare a acelei prăbușiri, pe care ar proiecta-o. Dar aș mai spune că Forțele Luminii au propriile lor planuri, iar dacă fac așa ceva, Forțele Luminii ar putea crea o surpriză. Și dacă ajungem la masa critică, acea surpriză este mult mai probabilă. Deci, aș spune că acesta este unul dintre cele mai probabile planuri ale întunericului, care nu a fost încă eliminat complet. Dar Forțele Luminii fac tot posibilul pentru a reduce această posibilitate la zero.

Debra: Bun. Ei bine, așteptăm cu nerăbdare care ar putea fi acea surpriză! Așadar, e necesar ca Lucrătorii în Lumină să țină cât mai multă lumină posibil în aceste vremuri intense, dar grijile și teama de necunoscut despre viitorul nostru pot reduce cu adevărat această vibrație. Și această îngrijorare se aplică în special finanțelor lor, întrebându-se dacă vor putea să țină un acoperiș deasupra capului sau mâncarea pe masă. În cazul în care acest accident financiar negativ ar avea loc, oamenii ar putea pierde bani în conturile lor bancare? Și care sunt recomandările Forțelor Luminii cu privire la unde să păstrăm banii pe care îi avem? Este în opțiuni alternative, cum ar fi metale prețioase sau criptomonede? Și care este sfatul dvs. despre Bitcoin și Ripple?

Cobra: Dacă forțele întunericului generează un accident financiar greu, băncile ar fi închise. Și atunci când vor fi introduse monedele digitale, probabil că ați putea păstra cei mai mulți sau chiar toți banii pe care îi aveați anterior în contul vostru bancar, dar ar fi digitali și ar fi supravegheați de întuneric. Așa că ar fi indicat să convertiți măcar o parte din acești bani în argint sau aur, metale prețioase. Criptomonedă? Folosiți-vă propria îndrumare interioară. Nu pot spune nimic mai mult despre asta.

Debra: Bine, mulțumim că ne-ați împărtășit asta. Ne puteți spune cât de probabil este ca un sistem CBDC [Central Bank Digital Currency] să fie implementat și cât de curând s-ar putea întâmpla? Lucruri pe care am dori să le știm, cum ar fi cât timp ar trebui să ne confruntăm cu tirania sistemului CBDC înainte de a începe un sistem financiar pozitiv? Ar putea sistemul financiar cuantic pozitiv să intre înainte de Eveniment dacă meditația de 1 mai are succes? Și, ar putea meditația să împiedice implementarea CBDC-ului? Apreciem orice perspectivă pe care o puteți oferi cu privire la acest subiect.

Cobra: Cu siguranță vor exista încercări ca acest sistem să fie introdus, dar această meditație va scădea acea posibilitate, iar portalul însuși va scădea și această posibilitate. Și așa cum am spus, există multe surprize pozitive posibile în fiecare etapă a procesului. Deci situația nu este atât de unilaterală pe care mulți oameni ar dori să o portretizeze. Și pe termen lung, acest sistem CBDC nu va avea succes. Nu va reuși.

Debra: Bine, mă bucur să aud. A fi capabil să se pregătească pentru ceea ce urmează poate ajuta oamenii să reducă îngrijorarea, frica și anxietatea. Deci, ce ne puteți sugera despre cum să ne pregătim atât fizic, cât și energetic pentru a rezista oricăror planuri nefaste sau haos care se manifestă?

Cobra: Foarte simplu, conectați-vă cu sinele vostru superior, cu prezența voastră EU SUNT, cu sufletul vostru.

Debra: Așa că rămâneți în acel loc de conexiune, mulțumesc. Această întrebare se referă în mod specific la luptele financiare cu care se confruntă mulți Lucrători în Lumină. Ne-ați învățat în trecut tehnicile de manifestare: intenția, invocarea și acțiunea. Cu toate acestea, se pare că mulți Lucrători în Lumină, în special cei care luptă pe linia frontului, experimentează o cantitate nefirească de interferență din partea întunericului atunci când încearcă să-și manifeste o viață mai bună pentru ei înșiși. Mulți dintre acești Lucrători în Lumină au lucrat dezinteresat de ani de zile în slujba Luminii, fără a primi niciun premiu sau compensație pentru eforturile lor și, în loc să-și îmbunătățească viața, se pare că cu cât dau mai mult și cu cât lucrează mai mult pentru lumină, cu atât mai rea devine viața lor în toate aspectele, cum ar fi finanțele și sănătatea, etc. Unii Lucrători în Lumină se află în prezent într-o criză financiară dificilă și chiar se luptă să găsească un loc decent pentru a locui. În astfel de condiții, multor Lucrători în Lumină le este din ce în ce mai dificil să rămână motivați și să-și continue munca. Deci, pe lângă tehnica de manifestare a intenției, invocației și acțiunii, există și alte măsuri concrete pe care Lucrătorii în Lumină le pot lua pentru a reduce interferența întunecată în procesul lor de manifestare?

Cobra: Cheia aici ar fi să aveți un echilibru între munca pentru lumină și munca pentru propria voastră bunăstare. Deci, dacă acest lucru este menținut în echilibru și dacă continuați să faceți procesul de manifestare, ar trebui să existe rezultate. De asemenea, din păcate, suntem în ultima fază a acestui război galactic și este cu adevărat aprig. Este brutal. Este destul de drastic și mulți oameni au experimentat atacuri destul de drastice și eșecuri destul de serioase în situațiile lor de viață în ultimii câțiva ani, ca urmare a tuturor atacurilor întunecate. Este de așteptat ca acele situații să înceapă încet să se rezolve, după ce deschidem portalul.

Debra: Bine, grozav. După deschiderea acestui portal pe 1 mai, ce pași concreti intenționează să facă Forțele Luminii pentru a îmbunătăți semnificativ calitatea vieții pentru Lucrătorii în Lumină? Care sunt unele îmbunătățiri specifice la care Lucrătorii în Lumină s-ar putea aștepta să le vadă în viața lor de zi cu zi?

Cobra: Există un anumit protocol specific care este testat beta acum și este de așteptat să devină destul de eficient după 1 mai. Și când voi avea niște informații concrete despre acest lucru, pe care le pot elibera, le voi elibera.

Debra: Așteptăm cu nerăbdare să auzim asta! Care sunt implicațiile pentru Lucrătorii în Lumină când Dreamland ajunge la 1.0 și cum pot participa deja? Este încă în funcțiune în vreo calitate?

Cobra: Toate acestea sunt informații clasificate în acest moment.


Debra: Bine, mulțumesc. Acum, nu ați dezvăluit încă nimic despre Dreamspace. Puteți împărtăși ceva despre asta? Și are legătură cu Dreamland?

Cobra: Aceasta este de asemenea informație clasificată.

Debra: Bine, mulțumesc. Deci, așa cum tocmai am vorbit despre aceste atacuri în ultimii câțiva ani, unele dintre aceste atacuri s-au intensificat drastic împotriva Lucrătorilor în Lumină, vizând în special sănătatea lor fizică. Unii Lucrători în Lumină care v-au urmărit informațiile de mulți ani și care și-au îndeplinit cu sârguință misiunile, s-au îmbolnăvit grav sau au suferit răni care i-au lăsat incapabili și fizic incapabili să-și continue misiunile. Aceștia sunt Lucrători în Lumină care se apără și se protejează în mod regulat, invocă Comandamentul 1221 de mai multe ori pe zi și duc vieți de altfel, sănătoase. Așadar, pe lângă utilizarea Flăcării Violete și invocarea protocoalelor de comandă pleidiană, ce alte măsuri concrete pot lua Lucrătorii în Lumină pentru a-și proteja sănătatea? De asemenea, pentru cei a căror sănătate a fost grav compromisă datorită atacurilor întunecate, care este cea mai bună modalitate prin care acești Lucrători în Lumină să-și revină și să se ridice pe picioare?

Cobra: Din nou, așa cum am spus mai înainte, cheia aici este echilibrul între munca pentru misiune și munca pentru a vă vindeca și a vă îmbunătăți viața. Și una dintre celelalte situații care trebuie rezolvate este că aceste atacuri trebuie să fie din ce în ce mai puține. Și când întunericul începe cu adevărat să-și piardă puterea pe suprafața planetei, acele situații vor începe să se rezolve, și ei vor începe să se vindece.

Debra: Bine. Deci, există un echilibru între a oferi luminii și, de asemenea, a-ți oferi ție, îngrijirea de sine.

Cobra: Da.

Debra: Ce ne puteți spune despre aparițiile mai frecvente de depresie, anxietate, tulburări de somn, insomnie și chiar coșmaruri pe care le întâmpină oamenii? Sunt aceste atacuri energetice un rezultat al curățării curente de către Forțele Luminii a găurilor negre și a anomaliilor, sau ce cauzează asta? Și mai puteți să ne spuneți ceva ca să reducem aceste condiții?

Cobra: Acesta este un rezultat direct al purificării întunericului, în special pe planul eteric chiar acum. Toate acele entități, tehnologii întunecate, tot ceea ce este curățat, iar acest lucru este destul de intens. Și bineînțeles, faceți-vă propriile tehnici de protecție și concentrați-vă asupra luminii. Și este de așteptat ca acele lucruri să se îmbunătățească la un moment dat, când ne vom putea proteja mai mult și când lumina poate începe să intre pe deplin în planul eteric.

Debra: Adevărat. Și știu că este probabil ceva evident, dar aș dori doar să subliniez importanța efectuării protocoalelor de protecție ZILNIC, mai ales dacă sunteți un Lucrător în Lumină activ. Deci Cobra, dacă meditația de 1 Mai are succes, va fi mai ușor pentru Forțele Luminii să ne îndepărteze implanturile și ne va fi mai ușor să ajutăm și noi la îndepărtarea lor? Știți, facem exerciții care îi ajută pe oameni să dizolve implanturile. Va fi asta mai ușor după meditația din 1 mai?

Cobra: Da, este de așteptat.

Debra: Bun. Și la Conferința de la Paris, ați afirmat atunci că energia Zeiței de pe planetă era foarte, foarte scăzută, ca zero. S-a îmbunătățit acest lucru de la acea conferință și mai ales acum după recenta conferință din Taiwan?

Cobra: S-a îmbunătățit într-o anumită măsură de la ultima conferință din Taiwan, dar sunt necesare mult, mult mai multe îmbunătățiri.

Debra: Da, de acord. Există o cantitate-prag de energie divină feminină necesară care va schimba în cele din urmă valul pentru a declanșa posibil Evenimentul?

Cobra: Nu există o cantitate specifică de prag de energie divină feminină necesară pentru Eveniment, ci doar determină cât de armonioasă sau cât de grea va fi tranziția. Desigur, cu mai multă energie feminină divină prezentă, tranziția va fi mai armonioasă. Dar cu suma pe care o avem acum, Evenimentul în sine va fi o experiență destul de șocantă și drastică pentru majoritatea oamenilor de pe suprafața acestei planete.

Debra: Bine, mai multă motivație pentru a vă implica în Sisterhood of the Rose și, de asemenea, să faceți propria voastră muncă interioară pentru a invoca mai mult și a ancora mai multă energie divină a Zeiței feminine. Deci, absolut. Ați indicat că dacă grila de energie a Lucrătorilor în Lumină va fi reactivată, va avea loc o renaștere a energiei Zeiței și principiul feminin va începe să curgă mai liber, și toate acestea se pot întâmpla dacă se atinge masa critică. Cum se va arăta acest lucru în mod vizibil pe planetă și pentru omenire?

Cobra: Acest lucru poate apărea ca mai multă speranță, mai multă inspirație, mai multă pace, mai mult echilibru, mai puțină nebunie și mai puțină violență pe planetă.

Debra: Foarte bine. Cu alte cuvinte, fac tranziția mult mai ușoară. Așadar, între timp, ce pot face Sisterhood of the Rose și alții care sunt dedicați să ancoreze mai multă energie pentru a ajuta acest lucru?

Cobra: Bine, în acest moment, cel mai important lucru este să ajute la răspândirea veștii despre Portalul Luminii [activare] și să participi pe deplin. Aceasta este doar o meditație de 20 de minute și aș crede că nu este ceva prea greu de făcut, să-ți iei 20 de minute din timpul tău și să-l dedici acestui lucru. Și acest lucru se poate schimba foarte mult pe această planetă. Așa că aș încuraja pe toată lumea să răspândească cuvântul și să dedice ceva timp pentru a medita în acea zi.

Debra: Absolut. Și din nou, această meditație de activare a Portalului Luminii are loc pe 1 mai la 5:06 PM UTC (8:06 PM EEST ora României). Și puteți găsi mai multe informații despre această meditație pe blogul Cobra la 2012portal.blogspot.com, precum și pe site-ul WeLoveMassMeditation.com .

Minunat, Cobra, mulțumesc că ați împărtășit asta. În partea a doua a interviului de luna viitoare, vom vorbi despre rezultatele acestei activări. Sper că există vești foarte bune în legătură cu asta. Vom vorbi, de asemenea, mult mai mult despre energia Zeiței, suflete gemene, Ascensiune, Eveniment și multe altele. Așa că așteptăm cu nerăbdare să ne conectăm din nou cu dvs. pentru acest lucru.

Așadar, Cobra, în timp ce încheiem partea întâi a acestui interviu, vă rog să împărtășiți câteva cuvinte de inspirație și încurajare și dacă mai doriți să spuneți ceva despre activarea viitoare?

Cobra: Bine. Aș spune că ultimii ani au fost destul de plictisitori. Nu s-a întâmplat mare lucru. Era doar o mulțime de același lucruri vechi, același vechituri. Dar acum ajungem în sfârșit la o parte mai interesantă a procesului nostru evolutiv. Așa că aș spune că țineți lumina, dedicați ceva timp pentru a răspândi cuvântul despre această activare – și Victoria luminii.

Debra: Da, Victoria Luminii! Cobra, văi mulțumesc foarte mult pentru că ați făcut acest interviu, pentru că ne-ați îndrumat și ați continuat să țineți lumina pentru umanitate.Vă apreciem foarte mult și așteptăm cu nerăbdare să vorbim din nou în partea a doua. Deci, mulțumesc mult. De asemenea, aș dori să mulțumesc echipelor Sisterhood of the Rose și Victory of Light care au contribuit cu întrebări și au ajutat cu sprijinul acestui interviu. Vă mulțumesc mult tuturor. Mulțumesc din nou, Cobra, Victoria Luminii.

Cobra: Mulțumesc, Victoria Luminii.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Comments