Un nou interviu Cobra, partea a 2-a, Camerele tahionice - 6 martie 2023

6 martie 2023

Un nou interviu Cobra, partea a 2-a, Camerele tahionice

Un nou interviu Cobra despre camerele tahionice a fost lansat de echipa noastră franceză (partea întâi, pe 10 ianuarie 2022).

Puteți urmări videoclipul sau transcrierea în engleză al acestui interviu grozav - partea întâi, aici:

https://jardindespleiades.fr/interview-cobra-chamber-tachyons/

Link-ul către videoclip pe canalul Youtube aici:

https://youtu.be/6WcUXDf4oLk

Sau puteți urmări acest interviu cu Cobra pe blogul meu aici:

https://evak2019.blogspot.com/2022/01/cobra-new-interview-tachyon-chamber.html

Traducerile au fost făcute în ambele limbi, italiană și română, și dacă doriți, le puteți citi aici:

Traducere în italiană:

https://evak2019.blogspot.com/2022/01/intervista-cobra-sulle-camere.html

Traducere în română:

https://evak2019.blogspot.com/2022/01/un-nou-interviu-cobra-camera-tachyon.html


Interviu Cobra, partea a 2-a, Camerele tahionice 

Vă invităm să citiți acest nou interviu (a doua parte a interviului cu Cobra) pe acest site (cel original); Aici este transcrierea în limba engleză:

https://jardindespleiades.fr/interview-cobra-2nd-partchamber-tachyons

sau urmăriți videoclipul de pe canalul Odysee 
(Jardin des Pléiades) în engleză:

https://odysee.com/@jardindespleiades:a/interview-chamber-tachyons,-2:8

Transcrierea interviului cu Cobra în limba română - partea a doua:

Începutul interviului Cobra: (partea a 2-a)

Rhona:
Bună tuturor. Sunt Ronna de la camera tahionică a lui Eric, lângă Poitiers, în Franța. Am discutat deja. Vom avea acest interviu astăzi ca a doua parte despre camerele tahionice, în care vom continua să facem progrese în înțelegerea camerelor tahionice. Le sugerăm persoanelor care au auzit primul interviu... cei care nu au auzit de fapt primul interviu, să nu asculte pe al doilea înainte de a-l asculta pe acesta, iar linkul va fi dat după ce vom termina. Așa că vă mulțumesc foarte mult că ați acceptat acest interviu despre camerele tahionice, care va fi împărțit în două părți, istorie și Geneză, și cum funcționează și tratamentele. Deci să începem. De cât timp există camerele tahionice în univers?
Cobra:
Camerele tahionice au existat de sute de milioane de ani cel puțin, din vremea când civilizațiile cosmice avansate au descoperit tahionii și i-au utilizat pentru camere tahionice.

Rhona:
Bine. Ce civilizații diferite ale ființelor galactice utilizează camerele tahionice?
Cobra:
Aș spune că toate civilizațiile galactice care ating un anumit prag de evoluție, folosesc tahionii din punct de vedere spiritual și tehnologic, deoarece tahionii sunt particulele care sunt foarte direct conectate la Sursă și sunt practic prima materie manifestată în acest univers. 

Rhona:
Bine. Și în acest moment, ce face utilizarea unei camere tahionice indivizilor, știind că sunt administrate de aceste ființe foarte evoluate spiritual?
Cobra:
Ajută în evoluția spirituală a acelor indivizi care folosesc camera tahionică. Și, desigur, ajută, de asemenea, la vindecarea situațiilor lor, a corpului lor, a emoțiilor, a minții, a componenței lor complete.

Rhona:
Bine. 
Camerele tahionice variază în funcție de civilizația galactică diferită care le folosește?
Cobra:
Cu siguranță, designul existent poate varia, însă tehnologia de bază, sunt puține principii bazate pe fizica avansată care nu se schimbă.
 
Rhona:
Bine. Când au ajuns primele camere tahionice pe Pământ?
Cobra:
De fapt, ele au fost aici și cu milioane de ani în urmă, când civilizații cosmice anterioare au vizitat Pământul. Dar mai recent, au fost prezente aici, în Atlantida.

Rhona:
Bine. Care civilizație le-au adus pe Pământ?
Cobra:
Atât Pleiadienii, cât și Sirienii le-au adus pe Pământ în Atlantida.

Rhona:
În regulă. Și unde, unde ar putea fi accesat? În ce tip de locație?
Cobra:
Au fost utilizate în templele de vindecare, în templele de inițiere și de asemenea, în unele case particulare.

Rhona:
Bine. Au dispărut când a fost instituită carantina?
Cobra:
Practic, ceea ce s-a întâmplat a fost că legătura cuantică dintre suprafața planetei și câmpul tahionic a fost întreruptă. Deci, conexiunea a dispărut și camerele tahionice nu mai erau utile. De când s-a instituit carantina, mai existau încă niște camere tahionice funcționale parțial, în special în temple, dar toate acestea au dispărut, toate acestea au fost complet distruse în urmă cu aproximativ 2000 de ani.

Rhona:
Bine. Deci, să trecem la subiectul piramidelor. Există astăzi piramide care au un anumit procent de activare?
Cobra:
Aș spune că piramidele, care au fost construite în Atlantida, de exemplu Marile Piramide din Egipt, au încă o legătură reziduală cu câmpul tahionic.
 
Rhona:
Camerele tahionice se conectează energetic la piramide, temple și alte construcții care sunt puternice energetic?
Cobra:
Toate camerele tahionice pe care le construim sunt conectate la grila de Lumină planetară, deci toate sunt conectate și la temple, piramide și alte locații.

Rhona:
Și care este scopul acestui lucru?
Cobra:
Pentru a Întări rețelei de lumină din jurul planetei.

Rhona:
În regulă. În legătură cu energia tahionică, ne puteți spune despre mayași și alte civilizații conectate? Care este sau a fost legătura lor cu Sursa și energia tahionică?
Cobra:
Mayașii erau conectați cu Pleiadienii și știau într-o anumită măsură despre existența camerelor tahionice.

Rhona:
Ah, bine. Așadar, erau conectați. În acest moment, care este legătura? Regula energetică dintre camerele tahionice și Agartha?
Cobra:
În rețeaua Agartha, există multe camere tahionice, destul de active în acest moment și susțin rețeaua de Lumină planetară. 

Rhona:
Bine. Și există un anumit tip de cameră tahionică în Agartha?
Cobra:
Ei folosesc niște camere tahionice bazate pe vechea tehnologie atlantică și există, în puține ocazii rare, există de asemenea, camere tahionice pleiadiene.

Rhona:
Bine. Și care este interacțiunea dintre camerele tahionice de pe suprafața planetei și portalul din centrul Pământului?
Cobra:
Camerele tahionice sunt conectate atât cu sursa câmpului tahionic sus pe cer, cât și cu portalul din centrul Pământului și acest lucru creează un stâlp de energie tahionică, care curge prin cameră.

Rhona:
Bine. Ei bine, vă mulțumesc pentru prima parte al acestui interviu, și pentru următoarea, care va fi puțin mai lungă. Așadar, cum funcționează și tratamentele. Tehnologia camerei tahionice, precum tocmai ați spus, este foarte veche. Deci, de ce tehnologia camerei tahionice a fost făcută disponibilă doar recent?
Cobra:
Deoarece omenirea nu era pregătită înainte. De fapt, a fost oferită omenirii înainte, dar nu a existat nici un interes. Nu era, nu a fost receptivitate. Așa că, de îndată ce conștiința era pregătită, camerele tahionice au putut să se răspândească în întreaga lume.

Rhona:
Logic. Deci, când, pe un alt subiect, atunci când o piatră de cintamani este îngropată, acolo este ancorată și o ființă angelică, care este diferența de rol între aceste două tipuri de ființe angelice? Cea din camera tahionică si cea al unei pietre cintamani?
Cobra:
Ființele angelice care lucrează cu camerele tahionice sunt concentrate pe vindecarea unei ființe umane, fiind supuse procesului de vindecare în camera tahionică. Iar îngerii pietrei cintamani sunt mai concentrați pe ancorarea Luminii în grila planetară.

Rhona:
Bine. Și care este rolul camerei tahionice și a tehnologiei Mjolnir?
Cobra:
Nu este scopul cel mai înalt de a răspunde la această întrebare.

Rhona:
În regulă. Deci, îmi imaginez că camerele tahionice de pe Pământ sunt conectate. Care este obiectivul acestei conexiuni și este ceva asemănător cu legătura dintre coloanele Buddhice?
Cobra:
Cum am spus mai devreme, scopul acestei conexiuni este de a întări și a lărgi rețeaua de Lumină planetară. Da.

Rhona:
Se conectează ele și la alte camere tahionice din întreaga galaxie?
Cobra:
Da. Toate camerele tahionice ca parte a grilei energetice planetare sunt legate vertical la rețeaua de camere tahionice, sau, chiar aș spune că, la rețeaua galactică de Lumină, care există în întreaga galaxie.

Rhona:
Bine. Și cum ajută camerele tahionice ființele din lumea invizibilă?
Cobra:
Da, ființele din lumea invizibilă se pot conecta uneori la camera tahionică. Dar, din moment ce majoritatea acestor ființe există departe în natură, departe de așezările umane, nu se întâmplă atât de des.

Rhona:
Hmm. Bine. Camera tahionică este tehnologie. Ar putea fi considerată reglarea unui ceas foarte delicat și precis. Paznicul camerei este garantul ei, funcționează corect neatingând nimic din ce se află în cameră și neadăugând niciun alt element, odată ce este făcut, camera funcționează perfect. Poate o cameră tahionica să fie coruptă de întuneric și, dacă da, cum?
Cobra:
Camera tahionică, dacă nu o modificați în niciun fel, nu poate fi coruptă de întuneric. Dar dacă schimbați oricare dintre elemente, desigur, atunci protecția de bază a camerei dispare.

Rhona:
Da. Logic. În timpul unei sesiuni, camera tahionică îndepărtează următoarele entități: reptilieni, suflete fără trup (umane și animale), entități legate de vrăjitorie, forme-gând, egregori, elementali, entități legate de boală, invizibilii din planul mental? Există și alte entități care pot fi scoase de cameră?
Cobra:
Camera tahionică poate elimina toate acele entități în timpul sesiunii de vindecare. Și acesta este unul dintre punctele forte ale camerei. Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte ale vindecării camerei.

Rhona:
Bine. Deci, defectele pe care le avem în diferitele noastre corpuri energetice, care permit acestor entități să rămână, nu sunt închise în timpul unei sesiuni. Deci, o sesiune nu este suficientă pentru a ne proteja în viitor de a fi atacați din nou. Trebuie să continuăm să lucrăm asupra noastră în mod regulat. sunteți de acord cu asta?
Cobra:
Desigur, o sesiune de vindecare nu poate rezolva toate problemele noastre care s-au acumulat în această viață și în viețile trecute, dar dacă luați câteva sesiuni regulate, veți experimenta cu certitudine o îmbunătățire destul de mare.

Rhona:
Minunat. Amintirile noastre energetice, frecvențele noastre joase, viața din prezent, viața din trecut, conștiința colectivă transgenerațională, exercită o o atracție energetică. Odată ce sunt transmutate, aceste atracții nu mai au loc. În acest mod, influențăm un viitor mai pozitiv pentru noi înșine. Este corect?
Cobra:
Da.

Rhona:
Bine. Deci, după o sesiune în camera tahionică, propria noastră energie este mărită. La ce nivel putem ajunge?
Cobra:
Nu există limită. Depinde de noi, de liberul nostru arbitru și de dorința noastră de a accepta vindecarea.

Rhona:
Bine. Deci toți oamenii care folosesc camera (tahionică) contribuie la ridicarea vibrației Pământului și a locuitorilor săi și, de asemenea, la eliberarea sa?
Cobra:
Da, cu siguranță.

Rhona:
Minunat. Deci, din curiozitate, ce ar fi dacă ar fi să facem o sesiune tahionică pentru o persoană care a părăsit planul fizic cu mult timp în urmă? Cum poate funcționa camera tahionică pentru ei?
Cobra:
Este posibil. Acea persoană dezincarnată poate căuta vindecarea într-o cameră tahionică, de exemplu dacă el are sau ea probleme cu trecerea în planurile superioare, să elibereze atașamentele față de Pământ și să rezolve problemele interioare, la asta poate ajuta, de asemenea.

Rhona:
Oh, deci, cum se poate face asta?
Cobra:
Puteți, trebuie să faceți o ceremonie înainte sau o scurtă meditație înainte de sesiunea de vindecare și să invitați acea ființă dacă știți, dacă el... unul dintre cei dragi, care a murit înainte, îl invitați pe el sau pe ea. la, la cameră la o anumită oră stabilită. Și camera își va face treaba.

Rhona:
Persoana ar fi în camera tahionică cu defunctul sau decedatul ar fi singur?
Cobra:
Ambele opțiuni sunt posibile. Depinde de dvs.

Rhona:
Bine. Așadar, ce se întâmplă în timpul primei sesiuni al unei persoane și a primei conexiuni cu camera?
Cobra:
La prima sesiune, de obicei ființa de Lumină scanează câmpul de energie al acelei persoane, și corpul fizic al acelei persoane și ajustează frecvența de vindecare și face prima sesiune de vindecare.

Rhona:
Deci, acesta este potențialul motivul pentru care oamenii din prima sau a doua sesiune oferă foarte des feedback că acesta este momentul în care au cele mai puternice sentimente, dar uneori nu este cazul? Cobra: 
De obicei oamenii nu au fost expuși energiei tahionice de foarte mult timp, iar prima expunere este, desigur, cea mai intensă. Este ca și cum nu ai băut apă timp de câteva zile, iar prima picătură de apă este, desigur, cea mai intensă.

Rhona:
Bine. Deci, în timpul sesiunii, persoana contactează diferitele frecvențe luminoase. Se pot reconecta ei cu ușurință la acest lucru, meditând sau eliberându-se emoțional și mental? În viitor?
Cobra:
Ei pot într-o anumită măsură, dar fără asistența camerei, vor avea nevoie de ceva timp, ceva practică, practica regulată a meditației, de exemplu, pentru a păstra acea frecvență.

Rhona:
Bine. Un comentariu de la prietenul nostru, Dr. Mac Namara. El spune că, Am văzut evoluții miraculoase cu unii oameni și se pare că există o schimbare în câmpul gravitațional și chiar și în linia temporală pe care o experimentează clientul, timpul pare să accelereze sau să încetinească semnificativ, chiar și după o singură sesiune. Oamenii par să strălucească mult mai mult și au ochii strălucitori. Ne puteți spune despre prelungirea timpului în cameră pentru oamenii cu boli grave? Și dacă este acest lucru este posibil, cât timp ați recomanda?
Cobra:
De obicei, nu aș recomanda acest lucru, deoarece cele 20 de minute alocate este timpul optim pentru ca ființele umane să integreze acea cantitate de energie tahionică. Deci nu aș recomanda extinderea acestui lucru.

Rhona:
Bine. În regulă, perfect. Deci, referitor la animale, ne puteți explica cum funcționează ele energetic în relație cu ființele umane?
Cobra:
Puteți reformula această întrebare?

Rhona:
Dar animalele, atunci când fac o ședință tahioanică, se pare că există o reacție energetică diferită sau una mai simplă, ați avut vreo experiență cu asta?
Cobra:
Da, de obicei corpul mental al animalelor este mult mai puțin dezvoltat și sunt mult mai mult în contact cu corpurile lor emoționale. Deci, într-un fel, ei sunt capabile să simtă energia mai direct și mai clar și mai simplu și au mai puțin sau, sau aproape zero, mecanismul de apărare psihologică. Deci vindecarea animalelor este de obicei mai ușoară și mai scurtă.

Rhona:
Deci, ce obțin ei dacă sunt introduși în camera tahionică?
Cobra: 
Din nou, le restabilește sănătatea fizică, vitalitatea și câmpul energetic se echilibrează.

Rhona:
Bine. Și cum funcționează la nivelul grupului de suflete al animalelor?
Cobra:
Dacă un animal dintr-un anumit suflet de animal intră în cameră, acest lucru ajută la evoluția întregului grup de suflet al acelui animal anume.

Rhona:
Bine. Situația de aici pe Pământ cu implanturi, găuri negre și anomalie primară ne împiedică progresul, vindecarea. Este ca și cum o parte din munca noastră este tezaurizată. Odată ce evenimentul are loc și toate implanturile au fost îndepărtate, vom avea în sfârșit acces la toate roadele muncii noastre făcute din inimă?
Cobra:
Da. În sfârșit, după Eveniment sau când lucrurile se îmbunătățesc, în cele din urmă vom obține niște rezultate tangibile. Și, toată munca pe care am făcut-o nu a fost degeaba.

Rhona:
Ne puteți explica cum împiedică forțele întunecate procesul nostru de vindecare? Când în unele cazuri am rearmonizat anumite frecvențe?
Cobra:
De obicei, când ajungem la un anumit nivel, ei încearcă să atace pentru a scădea din nou frecvența vibrațională.

Rhona:
Bine. Și, există camere tahionice pe un plan eteric sau pe un plan astral?
Cobra:
Camerele tahionice ale civilizațiilor avansate există atât în ​​plan fizic, cât și eteric, astral, și mental.

Rhona:
Bine. Și prin ce anume sunt diferite de camerele tahionice pe care le cunoaștem pe Pământ?
Cobra:
Bine. Camerele tahionice pe care le avem pe Pământ este, aș spune, sunt cea mai ușoară, cea mai simplă versiune a camerei tahionice, care este potrivită pentru stadiul de dezvoltare a situației planetare de suprafață. Camerele tahionice pe care le au Forțele Luminii sunt de obicei mult mai avansate.

Rhona:
Bine. Și pot corpurile noastre astrale să intre în aceste camere în timp ce dormim?
Cobra:
Da.


Rhona:
Excelent. Într-o cameră tahionică în urma unei sesiuni, o persoană a exprimat faptul că nu a văzut niciodată un canal atât de pur. Puteți explica puritatea puterii canalului pentru cameră spre Sursă?Cobra:
Da. Este de fapt cel mai pur canal posibil deoarece se bazează pe conexiunea cuantică dintre Sursă, sursa câmpului tahionic și cameră, deci acesta este cel mai pur canal posibil în acest moment de pe suprafața planetei.

Rhona:
Bine. Unii gardieni ai camerelor tahionice adaugă un rezonator cu fluctuație cuantică și/sau o Poartă Stelară Pleiadiană în timpul sesiunii. Sunt singurele obiecte suplimentare care pot fi plasate pe podeaua camerei. Ce aduce lucrul cu rezonatorul cu fluctuație cuantică în sesiune?
Cobra:
Armonizează câmpul cuantic, care crește într-o anumită măsură eficiența camerei.

Rhona:
Și ce aduce lucrul cu Poarta Stelară Pleiadiană în sesiune?
Cobra:
Aduce energie pleiadiană suplimentară în sesiune, deoarece camera tahionică în sine este o tehnologie pleiadiană, iar Poarta Stelară Pleiadiană o face puțin mai eficientă, așa că este recomandat și acest lucru.

Rhona:
Bine. De ce recomandați să nu facem nici o pregătire chiar înainte, în timpul sau imediat după sesiune?Cobra:
Înainte de sesiune puteți face o pregătire dacă doriți, ca o scurtă meditație. Dar nu este obligatoriu. Oamenii își pot folosi propriile îndrumări în acest sens.

Rhona:
Și sfătuiți oamenii să nu facă alte tratamente în aceeași zi, chiar și cu câteva zile înainte sau după, sau nu este o problemă să facem lucruri diferite în aceeași zi?
Cobra:
Nu este extrem de recomandat, deoarece energia tahionică are eficiență totală funcționând de la sine. Dar dacă trebuie să faceți alte tratamente, e în regulă, dar pur și simplu nu le faceți ... Aș spune,  lăsați cel puțin câteva ore pentru ca procesul de integrare să fie finalizat cel puțin într-o anumită măsură înainte de a face alte tratamente în aceeași zi .

Rhona:
Mm-Hmm. În regulă. Multe camere tahionice din întreaga lume au cunoscut recent o scădere foarte bruscă a  patronajului, începând cu toamna anului 2022. Știți de ce?
Cobra:
Da, a existat un atac puternic al forțelor întunecate împotriva camerelor tahionice, pentru că într-adevăr aveau mare succes și au încercat să diminueze numărul de vizite pentru că oamenii se vindecau. Problemele se rezolvau.

Rhona:
Și sunt Forțele Luminii conștiente de acest lucru și ce acțiuni au întreprins sau ar putea să întreprindă pentru a ne ajuta să rezolvăm situația?
Cobra:
Da, ei sunt conștienți de acest lucru. Ei oferă îndrumări unora. Și o parte a acestei ghidări este acest interviu, deoarece va aduce o înțelegere mai clară despre ceea ce sunt camerele tahionice și oamenii pot lua decizii mai informate cu privire la camerele tahionice.

Rhona:
Mulțumesc. Acum, să ne uităm o clipă la paturile medicale. Odată ce Evenimentul s-a încheiat și acestea sunt disponibile, cine va avea grijă de paturile medicale? Vor fi indivizi care ar dori, sau specialiști precum medici, ființe galactice?
Cobra:
Bine. Primele paturi medicale vor fi introduse după Eveniment și vor fi date, aș spune, personalului calificat. Ei vor trece printr-o scurtă pregătire și li se va verifica dacă ... Aș susține că, structura personalității lor va fi verificată împotriva corupției interioare și prin urmare, această rețea va crește exponențial până când va ajunge la masa critică. Deci, oamenii de la suprafață pot obține o vindecare reală.

Rhona:
Și în ce tip de structuri vor fi acestea disponibile? 
Cobra: 
Puteți reformula această întrebare?

Rhona:
Va fi în spitale? Va fi în locuri speciale? Vor exista centre medicale sau va fi complet separat?
Cobra:
Aceasta va trece prin diferite canale. Va trece prin canale oficiale, prin spitale, prin centre de vindecare, prin centre de vindecare spirituală, către case private, către companii private. Va fi o combinație a tuturor acestor lucruri.

Rhona:
Bine. Vorbim în mod regulat despre munca cu camerele tahionice privind armonizarea diferitelor noastre corpuri energetice. Să ne uităm acum la ce ne poate aduce camera din alt punct de vedere. De exemplu, unele persoane au menționat în timpul ședinței sau chiar după ședință că primesc descărcări de informații, dar că au senzația că nu le pot accesa. Puteți detalia acest lucru?
Cobra:
Bine. Sesiunea de vindecare tahionică, Forțele Luminii încearcă să creeze un canal de energie cu acea persoană anume. Și uneori încearcă să trimită informații și pe baza conștiinței acelei ființe că acea persoană este vindecată, determină cât de mult succes va avea acea persoană în primirea descărcării.

Rhona:
Și ce ne poate aduce camera în afară de îmbunătățirea fizică?
Cobra:
Poate aduce vindecare emoțională, restaurare energetică, claritate a minții și conexiune spirituală.

Rhona:
Mulțumesc. Deci, în acest moment sunt numeroase cutremure în toată lumea. Au fost două în Turcia, unul la începutul lunii februarie și celălalt la începutul acestei săptămâni. Și la sfârșitul lunii ianuarie, ne-ați informat că vechea rețea de Lumină Atlanteană era în curs de reactivare. Și că un aspect foarte important al acestui proces este reactivarea vortexurilor antice ale Zeiței Atlantidei și că acestea sunt conectate la ecuatorul antic al Atlantidei. Cutremurele din Turcia au legătură cu aceste reactivări?
Cobra:
Acesta este un aspect al acestui lucru. Ele sunt legate de aceasta și, de asemenea, de unele situații geopolitice. Și bineînțeles, din păcate, conform surselor, acestea nu aveau loc în mod natural.

Rhona:
Bine. Deci, puteți explica ce se întâmplă cu baloanele cu aer cald din America de Nord și China? 
Cobra:
Este un joc geopolitic pentru a crea clima și condițiile potrivite pentru un război mondial. Aceasta este ceea ce vor. 

Rhona:
Bine. Deci, mulțumesc foarte mult. Acesta este finalul sfârșitului, interviul. Aveți un mesaj pentru noi și pentru primăvara lui 2023?
Cobra:
Bine. Primăvara lui 2023 este o perioadă foarte provocatoare și o perioadă extrem de promițătoare. Așa că haideți să muncim cu toții pentru a ancora cât mai multă Lumină posibil, astfel încât linia temporală maximă pozitivă să se manifeste. Lucrurile mari sunt posibile, dar trebuie să ne păstrăm concentrarea. Și Victoria Luminii!

Rhona:
Minunat. Așa că din nou, vă mulțumim pentru că ați luat acest timp cu noi. De asemenea, aș dori să-i mulțumesc lui Gwen de la Jardin des pléiades din Bretagne, Franța, pentru organizarea acestui al doilea interviu. Eric pentru suportul tehnic de la camera tahionica de lângă Poitier în Franța și toți gardienii camerei tahionice care lucrează pentru a aduce noua lume în existență. Vorbim cu dvs. în curând, Cobra. Și vom încheia asta cu puțină muzică.
Cobra:
Bine. Mulțumesc. La revedere.


Rhona:
Mulțumesc.

Sfârșitul interviului Cobra.
____________________________________________________________________________

Comments