Interviul despre Activarea Erei Vărsătorului cu Cobra de Sisterhood of the Rose- iunie 2020INTERVIUL lui COBRA de
 SISTERHOOD of the ROSESisterhood of the Rose a organizat un interviu cu Cobra despre importanța viitoarei Activări a Erei Vărsătorului partea a 2-a în 20/30 iunie la 5:48 AM UTC.

Puteți asculta acest interviu pe Youtube, aici:
https://youtu.be/SiBJBBKQrpk


Mai jos este transcrierea interviului cu Cobra de Sisterhood of the Rose:

Debra: Bună, numele meu este Debra și sunt un lider al Sisterhood of the Rose. (Frăției Trandafirului). Astăzi am plăcerea să discut din nou cu Cobra. Cobra este principalul furnizor de infomații pentru Mișcarea de Rezistență, unde oferă informații planetare și galactice importante, prin blogul său, 2012portal.blogspot.com. Bine ați venit Cobra și vă mulțumim pentru realizarea acestui interviu!

Cobra: Mulțumesc pentru invitație.

Debra: Întotdeauna este minunat să vorbim cu dvs. Avem multe de discutat astăzi, și aș dori să încep să vorbim despre importanța Meditația de Activare a Erei Vărsătorului partea a 2-a care va avea loc în 29 sau 30 iunie, în funcție de fusul vostru orar. Deci, haideți să începem cu discutăm despre linia temporală a Erei Vărsătorului. Poarta stelară a liniei temporale a Erei Vărsătorului s-a deschis în 12 ianuarie cu conjuncția Saturn Pluto. Apoi, punctul de cotitură apare în 30 iunie cu conjuncția Jupiter Pluto, și apoi se va închide în 21 decembrie cu conjuncția Jupiter Saturn. Puteți să ne spuneți ce este exact o poartă stelară a liniei temporale și cum ne putem conecta cu aceasta în timpul meditației noastre în masă din 30 iunie ? De ce este acest punct de cotitură un punct de activare atât de puternic?

Cobra: Această poartă stelară a liniei temporale este o poartă care schimbă evoluția acestei planete de la vechea linie temporală, pe care am experimentat-o cu toții, în noua linie temporală a Erei Vărsătorului. Deci, de fapt trecem între două linii temporale diferite, diferite modele de evoluție. Și acest an 2020 este anul când această tranziție se întâmplă la un nivel superior și începe să se manifeste către planul fizic. Scopul acestei porți stelare este schimbarea cursului, evoluției actuale, pe această planetă. Iar punctul de cotitură din 30 iunie este practic momentul critic în care începem să manifestăm această nouă linie temporală. Încă nu este manifestată; Ne orientăm spre ea. Desigur, așa cum puteți vedea, suntem încă în vechea paradigmă, planeta încă se confruntă cu ultimele momente, ultimele faze de decădere a vechii societăți. Însă, în acest moment din 30 iunie, putem de fapt să plantăm sămânța. Putem să începem declanșarea schimbării și acest lucru poate începe să se manifeste în a doua parte a acestei porți stelare, în a doua parte a acestui an.

Debra: Așadar, este aproape ca un nou început, o oportunitate pentru un nou început?

Cobra: Este o oportunitate de a planta semințele unui nou început. Noul început încă nu se va manifesta, dar putem începe să îl declanșăm. Putem începe să îl vizualizăm. Practic, este un declanșator; este ca atunci când aprinzi un foc, prima scânteie care aprinde focul. Acesta este 30 iunie.

Debra: Oh, interesant. Cum este aceasta legată de prima meditație a Erei Vărsătorului pe care am făcut-o în ianuarie 2020?

Cobra: Prima meditație a Erei Vărsătorului a introdus de fapt această nouă linie temporală.
Și așa cu am experimentat cu toții, aceasta a declanșat o reacție drastică a forțelor întunecate deoarece au înțeles că pierd jocul și aceasta este cauza pentru care au atacat cu multe arme, cu multe cărți diferite pe care le aveau în mânecă, și a fost un moment destul de provocator. Însă rezultatul, rezultatul final al acestora, după cum puteți deja vedea, este o mare transformare a societății umane. O nouă conștiință se naște în mase. Înainte era doar un mic procent din umanitate care era conștientă de ceea ce se întâmplă, dar acum, aceasta devine o cunoaștere comună.

Debra: Adevărat. Deci, după această meditație din 30 iunie, cum putem împiedica cabala să acționeze din nou, așa cum am experimentat în prima jumătate al acestui an?

Cobra: Nu putem preveni acest lucru, dar îl putem reduce. Dacă suntem conștienți de ceea ce se întâmplă, trebuie să fim conștienți că suntem încă într-un război. Acesta este războiul a două linii temporale diferite. Liniile temporale pozitive pe care le manifestăm și vechea linie temporală care e pe moarte. Aceasta este o perioadă foarte haotică. Dar cu cât mai multă lumină ancorăm, cu cât vom avea mai multă lumină, cu atât tranziția va fi mai ușoară – iar meditațiile noastre pot face această tranziție cu mult, mult mai lină decât ar fi fost altfel.

Debra: Este această linie temporală și meditație legată și de portalul inter dimensional care a început să inverseze tendința invaziei Draco din 1996, acel portal care s-a deschis pe 11 august 1999 ?

Cobra: Sunt conectate cu siguranță, fiindcă ceea ce au făcut în acest an forțele întunecate este de fapt o repetare, o încercare de repetare a invaziei care s-a întâmplat în 1996. Desigur, acum au mai puține resurse, așa că încercarea lor este în mod serios mult mai redusă, mult mai slabă decât ceea ce s-a întâmplat în 1996, și a durat mult mai puțin și le-a epuizat resursele. Iar linia temporală care a început în 1999 ajută în această tranziție globală, deoarece acest an 2020 este doar un pas spre eliberarea finală. Este un pas în uriașa poartă de ascensiune care s-a deschis în 1975 și se va închide în 2025. Deci, este o perioadă de tranziție de 50 de ani, însă acest an 2020 este unul dintre cei mai importanți ani în această tranziție generală. Așadar, trebuie să facem tot ce putem să ancorăm cât mai multă lumină posibil pentru a avea cel mai posibil rezultat pozitiv al acestei tranziții.

Debra: Absolut! Și doresc să discut cu dvs. puțin mai târziu despre poarta de ascensiune. Dar aș dori să vorbesc puțin mai mult despre aceste meditații care au loc în această lună, precum și despre ultima pe care am făcut-o. Deci, ați spus că este necesară masa critică pentru străpungerea și schimbarea fundamentală a liniilor temporale, și că la început efectul va fi mic, și abia sesizabil, dar că schimbarea direcției în acest râu al evenimentelor planetare va fi destul de semnificativă, și poate determina efectiv cum vor evolua lucrurile. Așa că, aș dori să vă întreb, ce schimbări s-au produs ca rezultat al atingerii masei critice de către noi pe 12 ianuarie, iar apoi, atingând numerele mari, aproape de un milion, pentru meditația din 4 aprilie al acestui an?

Cobra: Meditația noastră din 12 ianuarie a fost, deși abia am atins masa critică, aceasta a avut un mare succes. Multe scenarii întunecate care au fost planificate au fost prevenite. Războiul cu Iranul a fost împiedicat. Există și alte planuri pe care forțele întunecate le-au avut pentru alte conflicte militare și războaie care au fost prevenite. A fost împiedicată o prăbușire drastică a pieței bursiere deoarece forțele întunecate intenționau să introducă moneda digitală. Plănuiau să introducă rețelele 5G în prima parte a anului. Și nici una dintre acestea nu s-a întâmplat la scară globală. Așadar, acele lucruri au fost împiedicate. Și meditația noastră din 4 aprilie, a încetinit răspândirea coronavirusului. Fără această meditație, am putea fi într-o situație complet diferită în ceea ce privește virusul pe planetă. Ar fi putut să fie mult mai rău. Deci, aceste meditații au prevenit multe scenarii negative. Știu că oamenii se plâng că nu am realizat mai multe, dar ceea ce am obținut, dacă luăm în considerare toate situațiile, am înfăptuit o îmbunătățire dramatică a ceea ce altfel s-ar putea întâmpla.

Debra: Corect, știu oameni care au fost puțin frustrați. Deci, mai degrabă decât să vedem lucrurile din exterior, este ceea ce nu s-a întâmplat, ceea ce a fost împiedicat, iar aceasta este un lucru pozitiv foarte mare pentru ceea ce pot preveni (meditațiile). Așadar, cu siguranță sunt mai multe motive pentru a participa la viitoarea meditație ! Deci, în instrucțiunile meditației, ne cereți să vizualizăm eliminarea sărăciei și aducerea abundenței întregii umanități, și apoi să vizualizăm lumina blândă roz a Zeiței, care îmbrățișează toate ființele de pe planeta Pământ și vindecă corpurile lor emoționale. Trebuie să ne vindecăm corpurile emoționale înainte de a putea primi abundența? Și care ar fi cea mai bună tehnică pentru vindecarea corpului emoțional, în special pentru a ne permite să acceptăm abundența în holograma noastră?

Cobra: Ambele procese au loc simultan în același timp. Așa cum această nouă linie temporală va începe să fie ancorată, vor exista noi căi de abundență disponibile pentru umanitate. Când controlul forțelor întunecate se va crăpa, va fi eliberată multă abundență. Și, desigur, procesul de vindecare a corpului emoțional are loc în același timp. Corpurile emoționale au fost rănite dramatic, în special în ultimele două decenii. Oamenii au experimentat o mulțime de traume ca rezultat al controlului Forțelor întunecate. Iar acum, energiile cosmice vor începe să intre în carantină tot mai mult, vor veni multe energii de vindecare, în mod special ființele angelice vor începe să contacteze din nou rasa umană. Iar Pleiadienii dezvoltă de asemenea un protocol pentru vindecarea emoțională. Acest protocol va fi gata în câteva săptămâni, și când va fi gata, îl voi putea lansa pe blogul meu și oamenii vor putea folosi acest protocol. Pleiadienii vor începe să ajute la vindecarea emoțională a lucrătorilor în lumină și a războinicilor în lumină, deoarece mulți sunt destul de obosiți și traumatizați din cauza războiului care are loc.

Debra: Așteptăm cu mare nerăbdare acele protocoale atunci când le puteți elibera, așa că aceasta este o veste minunată! Așadar, dacă noi, sau ar trebui să spunem, atunci când ajungem la o masă critică la momentul acestei meditații Activarea Erei Vărsătorului partea a 2-a, cum va crea aceasta o reacție masivă de vindecare în lanț în câmpul energetic la nivel mondial?

Cobra: De data aceasta când atingem masa critică, va exista un flash de energie care vine de la Sursă prin centrul galactic, prin sistemul solar și intră în rețeaua energetică planetară, care va face ca intervenția Forțelor Luminii să fie mult mai facilă. Deci, o parte a matricei va fi deconstruită, și va fi mult mai ușor pentru Forțele Luminii să intre cu energiile lor în câmpul energetic al planetei. Așa cum am vorbit anterior despre vindecarea emoțională, vindecarea emoțională va deveni mai ușoară, iar aceasta este una dintre aspectele critice ale tranziției care trebuie să se întâmple.

Debra: Uau, aceasta este cu siguranță o motivație pentru a face această meditație. S-a sugerat că pentru a construi un impuls maxim cu meditația noastră în masă în perioada acestei luni de iunie, putem crea o undă de tsunami continuă de lumină cu 1 milion sau mai mulți meditatori în 14 iunie, în 21 iunie în timpul eclipsei solare inelare când Pământul se aliniază cu centrul galactic, și apoi din nou în 30 iunie. Aceasta ar fi prima dată, fiindcă nu ar mai exista goluri lungi de timp între fiecare dintre meditații. Deci, ce părere aveți despre ceea ce ar putea realiza această undă continuă de lumină privind accelerarea eliberării planetare și mult așteptata eliberare a fondurilor de prosperitate și a tehnologiei extraterestre?

Cobra: Forțele Luminii mi-au comunicat că avem această meditație în 14 iunie, care este pătratul Pluto Eris; medităm pentru pace, deoarece aceasta este un aspect provocator care ar putea declanșa anumite tensiuni care trebuie rezolvate. Iar meditația de pace va ușura acele tensiuni și vor face ca lucrurile să fie puțin mai calme și echilibrate. Și Forțele Luminii mi-au comunicat de asemenea, că la momentul eclipsei de soare din 21 iunie, va fi o meditație de impulsionare asemănătoare cu ce am făcut ultima dată. Vom avea o meditație de impulsionare care ne va permite să adunăm masa critică necesară. Deci, când se va produce eclipsa, vom medita pentru a ajunge la masa critică. E ca o rachetă, care are primul stagiu și al doilea stagiu. Deci, o vom lansa. Prima dată avem meditația de pace, trebuie să calmăm situația, trebuie să stabilizăm rețeaua și apoi avem o ascensiune în 21 iunie la momentul eclipsei. Și apoi, avem al doilea stadiu în 30 iunie când ajungem pe orbită. Vom proceda la corectarea vălului cu această structură de meditații. Voi lansa toate detaliile despre acestea cu toate instrucțiunile în următoarea postare a blogului meu în câteva zile.

Debra: Bine, minunat! Așadar, este foarte benefic să avem aceste alte meditații mai mici înainte de meditația în masă, și să avem așa de mulți oameni care să participe la toate.

Cobra: Da, desigur.

Debra: Puteți să ne explicați importanța invocării flăcării violet ca o protecție a noastră în timpul meditației pentru activarea Erei Vărsătorului?

Cobra: Deci, având situația de acum, situația energetică în sistemul solar este din ce în ce mai bună, folosim flacăra violet. Flacăra violet este de fapt un vortex de energie angelică care curăță toată negativitatea din câmpul nostru energetic. Și în același timp, ne protejează de orice negativitate care ar putea intra altfel în câmpurile noastre energetice, fiindcă oamenii au fost atacați în timpul meditației trecute și în altă ordine de idei, trebuie să ne asigurăm mai multă protecție. Iar acum, această protecție este mai disponibilă. Așadar, putem profita de aceasta și putem folosi flacăra violet pentru a curăța și proteja câmpurile noastre energetice înainte de meditație, în timpul meditației, și după meditație.

Debra: Absolut. În astrologie, conjuncția Jupiter Pluto simbolizează marea reformă socială și spirituală, care va aduce umanității abundență de bogăție spirituală și materială. Este legată această (meditație) de activare a Erei Vărsătorului, de Meditația Declanșatorului de Argint pe care am făcut-o în 11 noiembrie 2019? Și cu Mercur care este în conjuncție cu Soarele în 30 iunie, influențează aceasta finanțele?

Cobra: Aș spune că aceasta va fi un pas înainte către deschiderea finală a porții spre abundență. Nu este încă ultimul pas, nu suntem acolo în totalitate, dar în mod sigur, cu această împingere, ne vom apropia mai mult.

Debra: Bine. Și ați vorbit mai devreme despre acest punct de cotitură. Care este diferența în energii în această primă jumătate a porții stelare a liniei temporale, între deschiderea liniei temporale în ianuarie și punctul de mijloc în 30 iunie și apoi a doua jumătate între 30 iunie și 21 decembrie?

Cobra: Prima parte într-un fel a fost mult mai provocatoare deoarece primul aspect pe care l-am avut a fost conjuncția Saturn Pluto și aceasta este un aspect destul de provocator. Iar cel de al doilea aspect este destul de benefic. Conjuncția Jupiter Pluto este mult mai pozitivă. Deci, în a doua parte a tranziției, vom experimenta o perioadă mai puțin provocatoare. Vor exista încă provocări, războiul este departe de a lua sfârșit, însă s-ar putea să experimentăm și puțin mai mult sprijin, puțin mai multă inspirație, deoarece situația se îmbunătățește încet. Aș dori să spun de asemenea că, situația, suprafața planetei se va îmbunătăți doar înainte de Eveniment. Oamenii se așteaptă la schimbări mari care să se întâmple în orice moment, dar aș spune că mari schimbări în planul fizic sunt posibile doar înainte de Eveniment, când masa critică a puterii este pierdută de către întunecați. Deci, atâta timp cât ei controlează populația de suprafață, nu ne putem aștepta la mari străpungeri. Însă chiar înainte de Eveniment, sau destul de aproape de Eveniment, vom avea o cascadă de evenimente în planurile energetice, în planurile non-fizice, și am putea experimenta străpungeri pozitive chiar înainte de acesta.

Debra: Bun, bine. Mă bucur că v-ați referit la acestea pentru că am avut o mulțime de oameni care au vrut să vă întreb cât va mai dura această nebunie și toate acestea. La ce ne putem aștepta să se poată întâmpla atunci când se va închide poarta stelară a liniei temporale Era Vărsătorului pe 21 decembrie?

CobraAceasta este ceva despre care nu pot vorbi încă în acest moment.

Debra: Bine, vom aștepta cu nerăbdare să auzim mai multe despre aceasta în viitor. Dacă este adevărat că nivelul nostru de conștiință determină manifestarea individuală și colectivă creată în timpul meditației de masă, au ridicat meditațiile noastre anterioare frecvența noastră până la un punct în care vom manifesta ceva mult mai bun în acel moment critic al punctului de mijloc în 30 iunie? Și cât au coborât nivelul nostru de conștiință acțiunile cabalei și ale forțelor întunecate, cu coronavirusul și revoltele și toate acestea, și ce pot face lucrătorii în lumină pentru a contracara acest lucru?

Cobra: Aici este vorba de cinci întrebări. Putem să le parcurgem una câte una?

Debra: Desigur, absolut. Deci, aceste meditații anterioare pe care le-am făcut au ridicat frecvența până la un punct în care vom putea manifesta ceva mult mai bine pe 30 iunie? Știu că ați menționat deja acest lucru.

Cobra: Am răspuns la această întrebare. Oamenii așteaptă marea străpungere, care încă nu s-a întâmplat. Această lucrare din nefericire continuă; Știu că toată lumea este foarte obosită, inclusiv eu. Aș spune că această meditație este cu un mare pas mai aproape de străpungerea finală. Și din acest moment, străpungeri în planurile fizice sunt posibile, dar nu mă aștept încă la nici o străpungere în planul fizic pentru această meditație.

Debra: Bine. Și, știți că am avut cu toții, întreaga lume a avut câteva luni provocatoare, așa că aceasta a fost a doua parte a întrebării – dacă aceste acțiuni ale forțelor întunecate au redus nivelul conștiinței colective în termenii înaintării și ce pot face lucrătorii în lumină pentru a contracara acest lucru?  

CobraPractic, nu, deoarece ca urmare a acțiunilor forțelor întunecate, mulți oameni s-au trezit. Mulți oameni au văzut ce se petrecea înainte când erau adormiți. Deci, de fapt, conștiința colectivă a planetei, a umanități a crescut ca rezultat al acțiunilor forțelor întunecate. Deci, a fost ca un apel brutal de trezire, aș spune. Așadar, va fi mult mai ușor pentru Forțele Luminii la momentul Evenimentului să efectueze anumite acțiuni care erau înainte destul de problematice. Au fost anumite probleme despre modul de abordare ale unor anumite situații și acele probleme au fost rezolvate ca urmare al acestui lucru.

Debra: Minunat, aceasta este o veste bună. Unii descoperă că prin extinderea conștientă a câmpului lor energetic personal înainte de o meditație în masă, sunt capabili să adauge mult mai multă lumină câmpului unificat al meditatorilor. Deci, dacă mai mulți oameni fac acest lucru, în special în această lună a lunii iunie, coeficientul general de lumină ar fi mult mai mare în efectul meditației, mult mai puternic?

Cobra: Da, desigur.

Debra: Difuzăm în univers o oglindă a propriei noastre frecvențe ? Și dacă da, cum va avea aceasta impact asupra eficacității meditației noastre în masă ?

Cobra: Din nou, putem folosi acest timp. Avem configurații puternice pe 14 iunie, 30 iunie și puteți folosi toate acestea ca un impuls de a ne ridica vibrațiile, și pentru a ne extinde câmpul energetic individual și colectiv pentru a ne pregăti pentru activarea meditației principale în 30 iunie.

Debra: Ați spus anterior pentru meditația în masă din 4 aprilie că, oamenii sunt acum mult mai deschiși pentru soluțiile neobișnuite și mult mai deschiși privind conectarea superioară cu spiritul. Conjuncția Marte Neptun chiar acum, se spune că este un moment excelent pentru a lua măsuri spirituale. Deci, după participarea unui milion de persoane la meditația din 4 aprilie, cum a afectat acesta câmpul cuantic ? Sunt probabil mai mulți oameni doritori să continue să fie interesați în meditațiile în masă, ca aceasta din 30 iunie și să răspândească acest lucru altora, ca rezultat ?

Cobra: Meditația pe care am avut-o în 4 aprilie a fost o situație cu totul neobișnuită, deoarece a fost o situație globală cu coronavirusul, și acesta este motivul pentru care am avut atât de mulți oameni care meditau. În acest moment acest aspect între Marte și Neptun aduce de fapt confuzie în câmp, care va dura pentru câteva zile și nu va afecta prea mult câmpul energetic. Va fi doar un moment de purificare a iluziilor spirituale, care trebuie să se întâmple înainte ca noi să putem trece la punctul următor.

Debra: Pe 30 iunie, Marte va fi în Berbec și va face un pătrat până la poziția marelui buchet de planete care au fost în conjuncție – unire, în capricorn, pe 11 și 12 ianuarie. Acest lucru poate însemna că e posibil să izbucnească un război și America să fie implicată, în special cu producerea eclipsei solare în Rac, la solstițiul din 21 iunie, iar America fiind născută în semnul racului ?

Cobra: Nu m-aș îngrijora prea mult privind poziția lui Marte în jurul datei de 30 iunie. Nu este atât de provocatoare. S-ar putea să fie momente minore de tensiune, așa cu avem acum aproape în fiecare zi. Așadar, nu mă aștept la nimic drastic în acele zile.

Debra: Bun, bine. Cum putem utiliza conștiința noastră pentru a direcționa râul voinței libere pe planetă la punctul de mijloc al acestei porți stelare de linie temporală ? Sunt momentele critice de fapt, înainte de meditație, când răspândim cuvântul și încurajăm pe alții să participe, sau momentul critic este în timpul meditației în sine, când ne folosim liberul arbitru pentru a ajuta Forțele Luminii să câștige superioritate asupra forțelor întunericului, atunci când vine vorba de înlăturarea bombelor toplet și ale altor tehnologii cuantice pe care întunecații le folosesc pentru a contracara avansul Forțelor Luminii?

Cobra: De fapt, ambele. Este important să răspândim cuvântul, este important să ne asigurăm că vom atinge masa critică, iar când are loc momentul meditației, este important să fim în acel câmp colectiv al deciziei noastre colective. Deoarece facem o alegere conștientă, o alegere prin liberul arbitru, că noi dorim Era Vărsătorului, că ne-am născut pentru Era Vărsătorului. Nu ne-am născut pentru acest non-sens pe care îl trăim acum. Ne-am născut pentru Era Vărsătorului.

Debra: Suntem cu toții de acord cu acest lucru! Într-unul din studiile științifice pe care le-ați citat despre efectul meditațiilor în masă asupra realității noastre, dr. John Hagelin, a spus că „Ideea cheie este că toată existența emană dintr-un câmp al conștiinței universale numit Câmpul unificat sau Câmpul superstring (de supercorzi). Exprimat mai simplu, conștiința este o proprietate fundamentală a universului și, deoarece toate nivelurile realității apar din conștiință, toate nivelurile realității sunt afectate de frecvența de vibrație a superstringurilor (supercorzilor) din acest câmp al conștiinței. " Cum se raportează asta la oportunitățile astrologice disponibile pentru noi pe 30 iunie?

Cobra: Puteți vedea că configurațiile astrologice sunt tipare de interferență în acest câmp cuantic. Fiecare planetă emană nu doar câmpul electromagnetic, dar emană și un câmp cuantic care are anumite proprietăți. Și când aceste câmpuri interacționează, crează un model de interferență și anumite configurații astrologice au tipare de interferență foarte favorabile, ceea ce influențează forma câmpului. Și dacă noi folosim acest lucru, și întărim aceasta cu decizia noastră colectivă, putem să avem rezultate de amploare. Așa că, există o știință precisă în acest sens, și asta este. De aceea meditațiile se fac la momente de timp exacte, cu formulări foarte precise, cu instrucțiuni foarte precise, cu concentrare asemănătoare cu un laser, pentru a avea cu adevărat efectul maxim supra conștiinței umane și a problemelor de pe planetă.

Debra: Dr. Haglin a mai spus că anterior am crezut că trăim într-un univers inert, un univers al materiei moarte, dar acum știm că universul este copleșitor de conștient la baza sa. Cum putem folosi meditațiile noastre pentru a schimba și a trezi oamenii care au fost programați mental să creadă că universul este mort și că conștiința nu are efect asupra liniilor temporale planetare?

Cobra: Nu trezim oamenii cu această meditație. Schimbăm linia temporală. Deci, așa cum am spus înainte, redirecționând fluxul râului. Și atunci când râul curge în direcții diferite, aceasta, în consecință, va declanșa o trezire în masă la timpul său.

Debra: Deci, permitem doar oamenilor să se trezească în propriul ritm.

Cobra: Da, da. Noi doar creem condițiile, sau ajutăm la co-crearea condițiilor, care vor crea un spațiu pentru această trezire.

Debra: Cum pot lucrătorii în Lumină obosiți și extenuați să apeleze puterea conștiinței proprii pentru a-și vindeca corpurile și finanțele, odată ce au ajuns la cunoașterea că trăim într-adevăr într-un univers al gândirii, și nu într-un univers al materiei moarte?

CobraPrin utilizarea legii manifestării. Am vorbit despre legea manifestării de câteva ori; de asemenea, la conferințele mele, există note scrise despre acestea undeva pe blogul meu, oamenii le pot găsi și le pot studia. Nu este atât de ușor, știu, dar este posibil pentru noi, să îmbunătățim condițiile, indiferent de toate efectele și influențele externe. Legea manifestării este încă valabilă, deci o putem utiliza.

Debra: Aceasta de fapt era exact următoarea mea întrebare: mai funcționează aceste tehnici pe care ni le predați la conferințele dvs.? Unii oameni simt că sunt prea multe interferențe ale forțelor întunecate în viețile lucrătorilor în lumină, pentru a putea manifesta pe deplin bucuria și abundența – dar, spuneți că acestea încă funcționează și atunci merită să punem energie în acestea?

Cobra: Da, există o mulțime de interferențe contra curent sau contra curenți, aș spune. Nu este ușor să se manifeste în totalitate bucuria și abundența, dar puteți avea cel puțin o reușită parțială, ceea ce este mai bine decât nimic în acest moment.

Debra: Aveți alte sfaturi pe care le puteți adăuga la protocoalele voastre originale care ne-ar putea ajuta în acest moment?

Cobra: Aș spune că dacă studiați cu adevărat acele protocoale și le utilizați pe urmă, aveți mai mult decât suficient.

Debra: Bun, bine. Aș dori să discut cu dvs. puțin despre situația din planurile non fizice, cum ar fi, starea acelor planuri, dacă au fost curățate. Ați spus că majoritatea anomaliilor plasmatice au fost eliminate. Acest lucru înseamnă că multe dintre armele scalare plasmatice au fost îndepărtate ?

Cobra: Anomalia plasmatică a fost aproape complet eliminată. Ceea ce a rămas este anomalia eterică, care are de asemenea aceleași arme scalare, aceeași tehnologie. Și acestea au fost curățate într-un anumit grad. Deci, aș spune că există progrese substanțiale în ultimele luni.

Debra: Deci, ați spus că straturile eterice și astrale sunt de asemenea curățate?

Cobra: Stratul astral de asemenea. Da.

Debra: Și implanturile, și cum ne afectează această curățare?

Cobra: Ei bine, aceasta este o nebunie a sfârșitului timpului, fiindcă toată programarea este declanșată, sau aș spune că majoritatea programării este declanșată. Așadar, acesta este motivul pentru care oamenii reacționează atât de puternic și uneori fără nici un bun simț. Și aș repeta aici că, cheia este bunul simț. Oamenii trebuie să înceapă să folosească bunul simț, în mod special, lucrătorii în lumină și războinicii în lumină.

Debra: Corect ! Aceasta a fost o întrebare viitoare - faptul că oamenii se confruntă cu reacții crescute, emoții negative în multe cazuri, nu acționează ca ei înșiși. Deci, spuneți că se datorează controlului mental al întunecaților sau influenței entităților raportat la o influență astrologică sau valuri galactice, ceea ce provoacă o curățare a lucrurilor suprimate care ies la suprafață, și care sunt vindecate pentru a ne pregăti pentru Ascensiune. Deci, în primul rând, este mai mult decât programare și influența entităților care provoacă unele dintre aceste reacții nebune ale oamenilor?

Cobra: Ambele; este declanșat și de asemenea este un proces de eliminare și de vindecare. Așa că, dacă oamenii folosesc această oportunitate pentru a elimina programarea, le va fi mult mai bine apoi. Și din nou, bunul simț.

Debra: OK. De ce nu pot Forțele Luminii să îndepărteze forțele întunecate din spațiul sublunar? Aceasta este din cauza bombelor toplet care încă există?

Cobra: Pur și simplu, există atât de multă tehnologie directă care este prezentă în spațiul sublunar. Este mult mai greu decât ne-am fi așteptat, așa că este dificil. Este o ultimă fortăreață, practic, pe care o au forțele întunecate și o apără cu adevărat cât pot. Deci, Forțele Luminii trebuie să procedeze precaut, deoarece umanitatea este luată ostatic, iar Forțele Luminii ar dori ca oamenii să supraviețuiască rămânând intacți. Ei trebuie să demonteze acest lucru într-un mod în care să nu pună în pericol speciile umane.

Debra: Există ceva ce doriți să ne împărtășiți referitor la starea bombelor toplet?

Cobra: Nu în acest moment.

Debra: Bine. Dacă mai multe persoane efectuează protocolul de deprogramare a implanturilor, cum ar fi exercițiul “I AM God, I AM not God” (“EU SUNT Dumnezeu / EU NU SUNT Dumnezeu “), ar ajuta acesta Forțele Luminii să îndepărteze bombele toplet mai ușor și mai repede?

[Spargeți Matricea - Triangularea Implanturilor

Exercițiihttps://www.welovemassmeditation.com/2020/05/crack-the-matrix-implants-triangulation-exercises.html]

Cobra: Acest lucru ar ajuta Forțele Luminii în TOATE operațiunile lor.

Debra: Bine de știut! Cum s-ar simți o persoană dacă sunt eliminate implanturile sale ? Ar fi mai clarvăzători, sau le-ar deschide complet cel de al treilea ochi?

Cobra: Ei bine, acesta practic, în acest moment nu este posibil deoarece implanturile sunt conectate la câmpul energetic planetar. Dacă ați dori să eliminați implanturile, ar trebui să treceți dincolo de voal. Dar dacă vă îndepărtați implanturile, veți avea o experiență de iluminare; practic va-ți uni cu Sursa.

Debra: Mmm, frumos. Bulele de paradis se extind ? Ați menționat în ultimul nostru interviu că pot fi găsite în natură, în special dacă ne aflăm la 30 de m depărtare de oameni. Există alte căi prin care le putem experimenta?

Cobra: Dacă doriți cu adevărat să le experimentați direct, trebuie să mergeți la natură la cel puțin 30 de metri distanță de alte persoane. Deoarece aceasta este o energie foarte pură, o frecvență foarte mare, iar implanturile și tehnologia pe care oamenii o au în câmpurile lor energetice perturbă asta. Dar Bulele de paradis încep să lucreze direct asupra umanității în ansamblu, declanșând lent kundalini al umanității. Și acesta este unul dintre motivele pentru care se întâmplă revolte. Nu totul este proiectat; este, de asemenea, o dorință autentică a umanității de a se elibera. Și această erupție de bule sub suprafața conștiinței umane va deveni tot mai multă. Acum suntem în ultima fază a tranziției de fază înainte de Eveniment. Așadar, vă puteți aștepta ca tot o mai mare parte din umanitate să fie pregătită pentru schimbare, dorind să se schimbe, dorind schimbarea și găsind modalități creative de a declanșa această schimbare.

Debra: Da, aș dori să vă vorbesc într-un minut despre revolte. Am doar câteva întrebări în plus despre aspectul non fizic. Unii oameni spun că acum se întâmplă divizarea, cu Vechiul Pământ care se separă de Noul Pământ. Se întâmplă asta de fapt ? Ce putem face pentru a putea trăi mai mult viața noastră cotidiană pe noul Pământ?

Cobra: Acest lucru nu se întâmplă, este un concept fals.

Debra: Bine, pentru că se vorbește mult despre asta, așa că mă bucur că ați lămurit-o.
În ce moment se va întâmpla acest lucru?

Cobra: Nu va exista nici o divizare a vechiului Pământ și a noului Pământ; Pământul în sine ascensionează la o frecvență vibrațională mai înaltă.

Debra: Bine, într-o clipă aș mai vrea să vă întreb mai multe despre Linia temporală de Ascensiune. Dar aș dori să vă întreb despre camerele tahionice; devin mai puternice în a ajuta la vindecarea oamenilor și la ancorarea luminii pe planetă ? Și ce spuneți despre acei oameni care nu pot să ajungă la o cameră în zona lor ? Ce le sugerați să facă pentru a avea acest tip de vindecare?

Cobra: Da, camerele tahionice devin tot mai puternice. Le modernizăm constant, dezvoltând tehnologia și mai mult în cooperare cu Flota Pleiadiană. Și cred că acum sunt multe camere pe întreaga planetă, deci nu ar trebui să fie prea dificil să se ajungă la ele. Și desigur că, invităm multe persoane, în special în zonele în care încă nu există camere, pentru a înființa o cameră în aria lor. Deci, avem nevoie de o puternică rețea planetară ale acestor camere, ca să vindece oamenii și să întărească de asemenea rețeaua energetică planetară.

Debra: Așadar, vindecarea pe care o oferă este unică în sine și cu adevărat nu o putem copia noi înșine.

Cobra: Nu există nici o scurtătură aici.

Debra: Da, le-am experimentat, sunt foarte minunate. Aș dori să vă vorbesc acum despre unele evenimente mondiale. Desigur, știți, o mulțime de oameni se întreabă despre unele dintre aceste lucruri care se întâmplă. Ne puteți spune cum se desfășoară eradicarea virusului COVID-19 - sunt Pleiadienii capabili să îl suprime ? Cum merge acest lucru ? Acesta a afectat negativ viața oamenilor, provocând șomaj și depresie. Oamenii se întreabă, cât timp ar putea continua acest lucru? Ne putem aștepta la un al doilea val? Dacă da, când și dacă fi înțelept să ne pregătim prin a ne aproviziona cu stocarea unor provizii Puteți vorbi puțin despre întreaga situație cu coronavirusul?

Cobra: Da. Pleiadienii dezvoltă protocoale mult mai eficiente; Aștept câteva rezultate luna viitoare.Vom vedea cum merge. Ei ar dori să eradicheze complet virusul. Nu pot garanta asta, însă acesta este țelul lor. Așa că, vom vedea cum va merge din iulie încolo. În acest moment ei nu așteaptă al doilea val, dar din nou, acesta depinde de câte reușite vor avea în dezvoltarea tehnologiei eficiente 100 % Stardust. Acesta este un lucru destul de provocator pe planetă.

Debra: Este încă eficientă Comanda RCV Stardust?

Cobra: Da, acesta este protocolul. Folosesc același protocol. Acesta este protocolul pentru coronavirus și va rămâne același.

Debra: Și continuă să îl îmbunătățească. Bun, bine, așteptăm cu nerăbdare asta. Haideți să obținem o oarecare claritate despre ceea ce se întâmplă cu adevărat cu protestele și revoltele. A fost planificată situația cu George Floyd ca un steag fals pentru a instiga la protestele Black Lives Matter, care atunci au dus la violență și revolte? Ați menționat că revoltele recente au fost complotate de cabală, așa că ne întrebăm dacă totul a fost planificat de la început sau dacă forțele întunecate au profitat de situația de brutalitate a poliției cu scopul de a crea acest haos ? Și care este motivația din spatele demolărilor recente ale mișcărilor poliției?

Cobra: Practic, Iezuiții au un plan de a crea un război civil în Statele Unite; acesta este planul care este activ de câțiva ani deja. Folosesc situații pe măsură ce apar, pentru a polariza oamenii din Statele Unite, astfel încât există o divizare din ce în ce mai mare între democrați și republicani. Acest lucru este exact ceea ce își doresc Iezuiții: două tabere opuse, care se urăsc reciproc. Și acesta este același model pe care Iezuiții l-au folosit de-a lungul istoriei. Dacă studiați istoria, veți vedea că toate războaiele majore au fost produse în același mod. Aveți două tabere de oameni care sunt în opoziție unii cu alții, apoi Iezuiții polarizează aceasta tot mai mult, până când începe o violență. Iar ei au încercat să declanșeze acest lucru cu acele proteste, care s-au întâmplat săptămâna trecută. Și Forțele Luminii au reușit să înăbușe acest lucru  săptămâna trecută. Așadar, sperăm că nu vor avea succes de data aceasta, însă ei vor continua să încerce.

Debra: Spuneți că situația cu George Floyd, care de fapt a fost în realitate o crimă, nu a fost pusă în scenă sau regizată?

Cobra: A fost de fapt o crimă, dar situația din spatele acesteia nu este atât de simplă, așa că există multe elemente ale acestei situații care nu au fost încă dezvăluite. Dar aș simplifica spunând că orice declanșator poate fi bun pentru a crea o situație de acest gen. Există mii și mii de situații zilnic care pot fi folosite ca declanșator pentru astfel de lucruri.

Debra: Da, au luat-o cu siguranță și au fugit cu ea. Cu toată această tulburare civilă, ați menționat mai devreme că există o oarecare pozitivitate în faptul că oamenii se trezesc și iau măsuri. Deci, în această situație privind aceste tulburări civile, există efecte pozitive, cum ar fi o posibilă purificare înainte de Eveniment?

Cobra: Da, practic există. Pentru prima dată, există o discuție publică serioasă despre violențele poliției. Aceasta a fost tot timpul o problemă, și nu a fost discutată niciodată, iar acum este discutată. Desigur, cabala încearcă să întoarcă discuția către diviziunea rasială și încearcă să manipuleze opinia publică, însă există mai multă conștientizare și mai multă discordanță. Există mai multă opoziție față de violența poliției, ceea ce niciodată nu a fost acceptată, dar acum oamenii vor soluții pentru acest lucru. Oamenii vor ca lucrurile să se schimbe. Și aceasta este energia Kundalini a umanității care spune: “ Nu, noi nu mai vrem acest lucru. Noi, merităm ceva mai bun, ceva diferit. “

Debra: Avem nevoie doar ca ei să se ridice și să lupte pentru drepturile lor, pentru eliberarea planetară, da? Vă puteți imagina dacă energia tuturor acestor oameni ar fi direcționată către eliberarea planetei? Uau !

Cobra: De fapt, va fi din ce în ce mai mult, fiindcă oamenii sunt conștienți din ce în ce mai mult despre ceea ce se întâmplă. De exemplu, mulți oameni sunt conștienți de ceea ce face Bill Gates și de ce face dr. Fauci. Iar acum, aceasta este o cunoaștere comună. Nu mai este doar o teorie a conspirației. Este ca o cunoaștere publică în întreaga lume. 

Debra: Da, de fapt, acest lucru vine cu următoarea mea întrebare. Așadar, Bill Gates a fost arestat sau Dr. Fauci sau așa ceva?

Cobra: Nu. Când acești oameni vor fi arestați, va fi o uriașă știre în mass-media.

Debra: Bine. Și știm că multe dintre aceste planuri ale forțelor întunecate sunt pentru a crea război civil, așa cum ați spus, legea marțială, supravegherea și urmărirea contactelor, vaccinurile obligatorii și implantările. Oamenii devin tot mai preocupați de toate acestea. Putem obține o actualizare despre punctul în care ne aflăm și despre ce fac Forțele Luminii pentru a ne ajuta?

Cobra: Ceea ce este interesant aici, este că oamenii nu erau îngrijorați când au fost implantați cu primul program de vaccinare după cel de al doilea Război Mondial, și nu au fost preocupați când au fost implantați cu cel de al doilea program de implantare din 1996. Ceea ce este diferit acum, este că oamenii sunt mult mai conștienți de ceea ce are loc de decenii. La fel, acest virus COVID este o armă biologică; au fost eliberate multe arme biologice înainte și nimeni nu era îngrijorat de acestea. Este adevărat că această situație a fost generată și manipulată, dar celălalt aspect este că oamenii sunt cu mult mai conștienți că acestea s-au întâmplat până acum. Deci, în sfârșit au devenit preocupați. Nu erau îngrijorați înainte când aceleași lucruri se petreceau de decenii sau chiar secole.

Debra: Este nevoie să fim îngrijorați privind vaccinurile obligatorii și urmărirea contactelor și toate aceste lucruri care sunt în curs de elaborare?

Cobra: Nu voi spune îngrijorare. Aș spune luați măsuri împotriva vaccinărilor obligatorii. Dacă suficienți oameni spun nu, acest lucru pur și simplu nu se va întâmpla.

Debra:
 Bine de știut. Și cu siguranță, una dintre cele mai mari preocupări ale Lucrătorilor în Lumină și ai multor oameni care se trezesc, este efectul dăunător al 5G. Cum merg lucrurile cu Forțele Luminii care dezvoltă o tehnologie pentru a contracara aceasta, și a fost deja ceva pus în aplicare?


Cobra: Da, există este un alt proiect Pleiadian de dezvoltare a protecției împotriva 5G. Nu va fi eficient 100%, dar va ajuta cu siguranță. Iar celălalt lucru pe care îl fac Forțele Luminii este încetinirea progresului de implementare a 5G în jurul planetei. Au avut un destul de mare succes în Japonia. De asemenea, au destul de mare succes în Europa, dar nu atât de mare în alte țări. Aș spune că aceasta este încă un război, și trebuie să continuăm.

Debra: De ce cabala nu se teme de ce le face 5G?

Cobra: Deoarece, desigur că nu își vor pune stațiile de bază lângă vilele lor. Astfel că le vor pune prima dată în marile orașe, unde locuiesc oamenii obișnuiți, iar cabala se va abține să trăiască într-un mediu de acest gen.

Debra: Deci, ei se vor ține departe de acestea, văd. Forțele Luminii răspândesc acum HCQ sau alte particule benefice din Chemtrails în atmosfera noastră în locul substanțelor chimice periculoase sau a metalelor grele anterioare?

Cobra: Nu pot fi de acord cu acest lucru.

Debra: Mai răspândesc Chemtrails metale grele și alte chimicale?

Cobra: Da, au loc mai puține din acestea, dar încă se întâmplă.

Debra: Da, mulți oameni comentează despre cât de mult mai frumos este cerul și cât de curat se simte a fi, așa că experimentăm asta. Aș dori să vorbim puțin despre situația financiară. Zerohedge a anunțat recent că China a suspendat plata datoriilor pentru 77 de țări în dezvoltare. Despre ce este vorba aici?

Cobra: China are interese foarte puternice, în special în Africa. Au o legătură strânsă cu Africa, ei vor să investească în Africa, vor să aibă sfera lor de influență. Cu acest program de iertare a datoriei, au legat aceste țări de China, deoarece pot investi liber. Ei acordă un ajutor minimal acestor țări, apoi desigur, urmează al doilea val de investiții, care leagă aceste țări de China. Este o parte a strategiei Chinei. Strategia Chinei acum este în expansiune. Au fost destul de reținuți între hotarele lor în ultimele câteva secole, dar acum aceasta este a doua fază a planului chinez, ei țintesc practic dominația mondială.

Debra: Puteți să ne spuneți mai multe despre noul sistem financiar despre care mulți, inclusiv Ben Fulford spun că se negociază chiar acum? Ce știți despre asta?

Cobra: Există mult negocieri, negocieri care au loc într-adevăr de ani de zile, și nu avem încă rezultate fiindcă sunt atâtea grupuri de interese cu propriile agende și nu există nici un consens. Și cu siguranță, cabala vrea să oprească acest lucru, așa că nu suntem încă acolo. Sunt destul de sceptic în acest moment că va exista foarte curând o străpungere. Există zvonuri desigur, sunt oameni care speră în asta în următoarele săptămâni, dar nu cred că suntem încă în acel punct.

Debra: Ați spus în trecut că ultima prăbușire financiară va avea loc chiar înainte de Eveniment; Arată o schimbare acest lucru, conform liniei temporale actuale sau arată cum l-ați descris înainte?

Cobra: Acest lucru rămâne la fel. Planul rămâne același. Forțele Luminii vor declanșa prăbușirea atunci când va fi momentul pentru a declanșa crash-ul.

Debra: Dar despre mini crash-urile înainte de asta, sunt posibile? Cu ce ​​se seamănă? Sau avem o experiență efectivă acum datorită efectelor pe care situația de coronavirus le-a avut asupra economiei noastre?

Cobra: A existat un mini crash pe piața bursieră în februarie/martie, și desigur, apoi s-a recuperat artificial. Lucruri de genul acesta pot continua să se întâmple deoarece federalii nu vor putea controla la nesfârșit situația. Deci, vor putea fi multe prăbușiri ca aceasta care să se întâmple în viitor în diverse sectoare financiare de-a lungul planetei.

Debra: Dar nu vedeți că, unde mergem la magazine, nu sunt alimente pe rafturi și există astfel de lucruri?

Cobra: Nu, nu mă aștept la asta.

Debra: Bun, bine. E o întrebare de curiozitate care m-a întrebat multă lume; recent #JFKReturns
 ( #Întoarcerea lui JFK) este pe trend în mediile sociale. Mai este în viață?

Cobra: Bine, le cer oamenilor de multe ori să își folosească bunul simț.

Debra: Deci, să folosim bunul nostru simț în legătură cu acest subiect. Și care este povestea despre evenimentul recent din Brazilia? A fost legat de cabală și au murit ființe de lumină în acest accident?

Cobra: Este una dintre, aș spune, victimele colaterale în acest război care se întâmplă în spațiul sublunar între Confederația Galactică și Flota Draco.

Debra: Dar de fapt a fost o navă spațială de lumină care s-a prăbușit în Brazilia?

Cobra: Ei bine, sursele mele nu spun că a fost o navă de lumină. A fost de celălalt fel, Draco.

Debra: Ok,v-am prins. Și o întrebare despre rezonanța Schumann, este acesta un indicator
pentru orice activitate subterană sau activitate cuantică?

Cobra: Rezonanța Schumann practic reflectă câmpul plasmatic colectiv din jurul planetei. Câmpul plasmatic poate fi influențat de conștiință, poate fi influențat de activitatea solară,
poate fi influențat de erupțiile vulcanice, de cutremurele mari, multe surse diferite din cauze diferite.

Debra: Cum ați explica întreaga activitate în ultima vreme a rezonanței Schumann?

Cobra: Cum definiți asta în ultima perioadă?

Debra: Se pare că în ultimele câteva luni, au fost multe vârfuri și lucruri.

Cobra: Cu siguranță. Au existat câteva meditații, care au fost destul de influente în câmpul energetic și au existat de asemenea, unele schimbări în conștiința planetară. Și soarele a fost destul de inactiv, acesta a fost un timp de minim solar; Soarele începe acum să se trezească din nou, așa că ar putea exista și unele schimbări în această privință.

Debra: Bine. Aș vrea să vă pun câteva întrebări despre linia temporală de Ascensiune și despre Eveniment. Ați spus că luna plină din 7 mai a fost un declanșator prin care Arhanghelul Metatron va activa sistemul nostru solar într-un portal de ascensiune conectat la centrul galactic, cu excepția spațiului sublunar și a planetei Pământ în sine, care trebuie să rămână un tampon într- anumită măsură. Acest lucru înseamnă că restul sistemului solar a început să ascensioneze? și când se vor putea conecta spațiul sublunar și Pământul la acest portal de Ascensiune?

Cobra: Nu voi spune că restul sistemului solar începe să ascensioneze, dar aș spune că restul sistemului solar a început să transmită energii blânde de ascensiune către planetă și spațiul sublunar, astfel că transformarea poate să înceapă aici. Iar transformarea din spațiul sublunar poate începe doar atunci când vor exista câteva victorii definite necesare flotei Confederației Galactice împotriva Draconienilor, care încă nu s-au întâmplat.

Debra: Și atunci ne vom putea conecta la acest portal?

Cobra: Atunci va fi mult mai ușor să vă conectați cu acel portal și să simțiți atunci acele
energii care intră.

Debra: Au fost câteva întrebări ale cititorilor după postarea dvs. despre portalul Ascensiunii din 2025, despre faptul dacă cele trei valuri de Ascensiune trebuie să fie finalizate până la închiderea ferestrei de Ascensiune în 2025 sau dacă acestea ar putea avea loc după aceasta ? Și este posibil ca primul val să se întâmple înainte de Eveniment, mai ales dacă evenimentul continuă să întârzie?

Cobra: Acest plan s-a schimbat un pic, și voi actualiza populația de suprafață cu un nou plan la timpul potrivit.

Debra: 
Așteptăm cu nerăbdare să auzim acest lucru! Deci, bine, următoarea mea întrebare a fost despre tsunami-ul de curățare, dacă acesta este încă planul după valurile de Ascensiune?

Cobra: Da, când se va întâmpla marele flash solar al pulsului galactic, cu siguranță va fi un tsunami purificator. Nu poate fi evitat. Aceasta trebuie să se întâmple. Această purificare finală a Pământului este necesară pentru ca planeta să ajungă în starea ascendentă.

Debra: Așadar, doar pentru a clarifica oamenii – există flashul (blițul) solar al Evenimentului, dar apoi va fi un flash solar mult mai mare după acesta.

Cobra: Da, de fapt avem două pulsuri. Primul declanșează Evenimentul, iar al doilea declanșează ascensiunea planetară.

Debra: Înțeleg. Vor fi o serie de dezastre naturale după Eveniment ? Se spune că e posibil ca mulți oameni să își piardă viața. Pot fi aceste pagube încetinite sau evitate?

Cobra: Nu așteptăm nici un fel de cataclisme drastice la Eveniment sau la timp scurt după Eveniment, dar pe măsură ce ne apropiem de final, de marele flash solar și galactic, vor fi din ce în ce mai multe tremurături ale Pământului, și tot mai multe cutremure de pământ, atingând momentul final al schimbării polare.

Debra: După 2025, ce se va întâmpla în lumea noastră? Este adevărat că nu vom putea trăi pe Pământ în corpurile noastre fizice?

Cobra: Nu aș fixa nicio previziune pentru o anumită dată, însă aș spune că, după schimbarea polară, doar cei care se află în Insulele de Lumină vor putea să rămână aici.

Debra: Știu că ați spus asta înainte, deci, din nou, așteptăm cu nerăbdare actualizarea despre acele valuri de Ascensiune. Unii oameni, cum ar fi Sandra Walter, au particule strălucitoare pe mâinile lor. Este aceasta un simptom al ascensiunii?

Cobra: Nu am verificat, deci nu pot să răspund la această întrebare. Aș avea nevoie să văd o imagine foto și să verific totul astfel ca să pot răspunde la această întrebare.

Debra: Este de înțeles. Ce pași finali sunt necesari pentru ca noi să declanșăm Evenimentul?

Cobra: Ceea ce este necesar, numărul unu, să fie curățat spațiul sublunar de întreaga flotă Draco și apoi să se creeze condițiile pe suprafața planetei pentru a face ca Evenimentul să fie posibil. Așadar, după ce flota Draco este eliminată, lucrurile vor continua destul, destul de repede și putem aștepta ca Evenimentul să se întâmple.

Debra: Și putem ajuta prin menținerea vibrației noastre înalte și participând la meditații în masă, este corect?

Cobra: Oh, asta este sigur, fiindcă stabilizăm rețeaua planetară și atunci este mult mai ușor pentru Forțele Luminii. Ei pot fi mult mai îndrăzneți în acțiunile lor, deoarece avem această situație de ostatic și atunci când noi, ca ostatici la suprafață, creăm un câmp de rezonanță, atunci este mult mai ușor pentru ei să împingă mult mai direct lucrurile către eliberare.

Debra: OK, bine. Aș dori să petrec ultimele câteva minute al interviului nostru, discutând despre Sisterhood of the Rose, energia Zeiței, și de asemenea despre vindecarea lucrătorilor în lumină și umanitate. Ați vorbit recent despre cum doi oameni cheie au prăbușit un vortex al Zeiței în Ungaria și au schimbat o linie temporală pentru a influența întregul proces de eliberare planetară. Puteți să ne explicați cum s-a întâmplat asta?

Cobra: Practic, cele mai importante vortexuri, aș spune că fiecare vortex de pe planetă are gardieni. Aceștia sunt oameni care s-au născut cu o misiune de a fi îngrijitori al acestui vortex energetic special. Și când oamenii cheie sunt compromiși, acest lucru influențează cu siguranță întregul vortex și toți oamenii din țara respectivă și evenimente de acest gen, pot avea un potențial de a schimba linia temporală planetară. Și acele lucruri s-au întâmplat de câteva ori în ultimii 25 sau 30 de ani. Acesta este unul dintre motivele pentru care linia temporală pozitivă din 1995 s-a prăbușit complet. Deci oamenii au mult mai multă putere decât ar crede. Oamenii cheie din locațiile cheie și pozițiile cheie pot influența situațiile în bine sau în rău. Și am asistat la multe situații de genul acesta. Și dacă studiați din nou istoria, veți vedea că deciziile cheie ale grupurilor mici de oameni determină modul în care lucrurile vor continua pe această planetă.

Debra: Poate fi reparat acest vortex?

Cobra: Probabil că da, probabil că acolo va avea loc un anumit proces de vindecare, dar acum, în acest moment, Forțele Luminii crează planuri de reactivare al unui alt vortex pentru a purta energia Zeiței. Și voi putea spune mai mult despre acest lucru, după meditația noastră în masă, mai ales dacă atingem masa critică.

Debra: Bine, așteptăm cu nerăbdare să auzim despre asta. Este necesar să avem cel puțin un vortex al Zeiței activ pe Pământ la momentul Evenimentului?

Cobra: Da. Ar fi minunat, ar face lucrurile mult mai ușoare.

Debra: Și există în prezent vortexuri ale Zeiței active pe planetă, și dacă există, sunt mai mult decât unul, se conectează între ele. Și dacă da, cum fac asta?

Cobra: Nu sunt complet active. Există vortexuri ale Zeiței care sunt în grija Forțelor Luminii, a Mișcării de Rezistență, dar la suprafață unde este rasa umană, nu există nimic complet activ în acest moment, ceea ce desigur creează o problemă.

Debra: Cu siguranță, da. Vortexurile mai mici ale Zeiței, pe care le creăm în timpul întâlnirilor locale ale Sisterhood of the Rose, se conectează și contribuie la puterea unui vortex mai mare?

Cobra: Da, desigur, foarte mult. Deci, aș încuraja toate grupurile Sisterhood of the Rose să continue să se întâlnească fizic, să continue să se îngrijească de vortexul lor, să facă meditații, să facă totul pentru care sunt ghidate. Există instrucțiuni pe websiteul Sisterhood of the Rose și pot ajuta foarte mult.

Debra: Ajută dacă nu faci parte dintr-un grup, să faci totul individual, contribuie și acesta?

Cobra: Sigur că ajută, dar este mai bine dacă aveți un grup, va fi mult mai puternic.

Debra: Poate oferi acest vortex protecție pentru sine sau pentru locația voastră?

Cobra: Pentru persoana în sine, și în special pentru locația voastră, asta este sigur.

Debra: Așadar, chiar dacă o faci în casa ta individuală, este foarte benefic. Pe lângă îngroparea pietrelor Cintamani, ce se mai poate face pentru a întări vortexul Zeiței? Folosirea produselor legate de trandafir pentru a deschide chakra inimii și pentru a ne calma emoțiile, cum ar fi uleiul esențial de trandafir sau chiar a pune trandafiri în casa noastră, ajută acest lucru? Este benefic sau există alte modalități prin care putem întări acest vortex al Zeiței?

Cobra: Acest lucru ajută puțin, dar, din nou, aș spune că există câteva meditații care sunt scrise pe website-ul meu, care activează în mod direct vortexul.

Debra: Bine. Deci, nu există nici o întrebare despre faptul că în prezent există multă frică și haos pe planetă – ce poate face Sisterhood of the Rose ca să dizolve teama care se pare că alimentează tot haosul?

Cobra: Din nou, invoc energia Zeiței; există, de asemenea, o meditație pe care o puteți efectua pentru a invoca prezența Zeiței cu care sunteți conectat prin intermediul câmpului vostru energetic. Puteți cere această prezență. Și atunci acea zeiță specială va lucra cu energia ei pentru a echilibra și a vindeca câmpul vostru energetic și câmpul energetic al locației voastre.

Debra: Oamenii au nevoie de vindecare, așadar care sunt unele dintre cele mai importante aspecte cerute pentru începerea procesului de vindecare și ce pot face oamenii privind acest lucru pentru ei înșiși? Și ce poate face Sisterhood of the Rose ca să ajute în asta?

Cobra: De asemenea, ceea ce va fi mai accesibil acum, și în special după această meditație din 30 iunie, sunt energiile angelice de vindecare și invocarea acelor energii angelice vindecătoare, care poate ajuta foarte mult.

Debra: Bine. Mulți Lucrători în Lumină vorbesc despre experiența unor condiții neplăcute în corpul și emoțiile lor, și au mai multe probleme în a medita pașnic, și concentrarea lor este pierdută. Acest lucru este cauzat de creșterea energiei de străpungere sau acestea sunt atacuri cu arme scalare? Oamenii caută într-adevăr, cum putem găsi mai multă pace interioară ?

Cobra: Acesta este un efect secundar al marii purificări. Există multe entități care zboară în jur, există multă poluare electromagnetică. Și din nou, veți găsi mai multă pace în natură, departe de ființele umane și departe de sursele de radiații electromagnetice. Aceasta este cheia, una dintre cheile importante pe care le puteți folosi pentru a crea mai multă pace în interiorul vostru.

Debra: Și dacă cineva nu are acces pentru a putea ajunge atât de departe? Aveți vreo sugestie pentru acea persoană?

Cobra: Ei bine, ceea ce se poate întâmpla este, să fie de asemenea, oglinzi de apă, chiar și un mic lac sau un râu sau orice din acea natură, care vă poate ajuta.

Debra: Ok, bine. Atât de mulți lucrători în lumină sunt foarte obosiți și doborâți de anii de provocări privind finanțele, sănătatea, situațiile toxice, și multe altele. Sunt capabili acești oameni să țină lumina în acest moment ?

Cobra: Ei bine, poate nu întotdeauna, dar ceea ce cerem este 20 de minute de meditație. Cred că acesta este un lucru pe care îl poate face oricine sau poate face aproape oricine. Nu cer oamenilor să lupte în acest război, ca un mare general, îi rog doar pe oameni să mediteze timp de 20 de minute. Nu este prea mult să cer asta, aș spune.

Debra: Absolut. Poate ați răspuns la aceasta - cât de bine putem face vindecarea noastră din toate atacurile pe care le-am avut de-a lungul anilor pentru a face față provocărilor lumii 3D? Mai puteți adăuga ceva la asta?

Cobra: Există mulți vindecători în jurul nostru, și aș sugera să se creeze o rețea de vindecare planetară care trebuie să fie organizată, ceea ce nu s-a făcut încă. E doar o idee pe care o pot lansa iar oamenii o pot organiza  ca o rețea planetară de vindecare de vindecători, care sunt capabili să ajute în această situație. Poate fi creat un website, o rețea poate fi creată ca și Sisterhood of the Rose, și acest lucru poate începe să ajute în această situație.

Debra: Da, plantând acea sămânță, și avem speranța că cineva ia asta, și fuge cu ea. Suntem capabili să experimentăm orice aspect al 5D acum? Ce tehnici pot folosi oamenii pentru a-și atrage mai mult Sinele Superior ?

Cobra: Nu voi vorbi despre tehnici deoarece acesta este ceva foarte individual. Fiecare persoană individuală, are o abordare individuală. Aș spune că energia dimensională 5D și mai mare decât aceasta vor deveni mai accesibile pe măsură ce progresează situația. Și în mod special după ce spațiul sublunar va ajunge tot mai clar, va fi mult mai ușor să vă conectați la acele frecvențe dimensionale superioare.

Debra: Ar fi minunat. În trecut ați recomandat cărți ca : “The Crystal Star” și “Living with Joy” (le-am citit pe amândouă, sunt minunate) care oferă informații și inspirație pentru a trăi în aceste vremuri și la ce să ne așteptăm în viitor. Puteți să ne recomandați și alte cărți?


Cobra: Aș recomanda „Living with Joy / Trăind cu bucurie”; cei care nu l-au cumpărat deja, îl pot obține și asta va ajuta foarte mult în situația actuală.

[Link la "Living with Joy" pe Amazon: https://www.amazon.co.uk/Living-Joy-Personal-Spiritual-Transformation/dp/1932073515]

Debra: Cum rămâne cu orice altceva care ne ajută să facem planuri pentru aceste vremuri și pentru pre-Eveniment și post-Eveniment, cum ar fi „The Crystal Stair”? Pentru că, așa cum spuneam, mulți dintre noi le-am citit pe amândouă, deci mai puteți recomanda ceva?

Cobra: Nu este nimic suficient de demn de încredere, pentru că unii oameni, știți, citesc cărți și cred tot ceea ce este scris acolo, astfel încât poate fi o problemă. Nu pot găsi nimic suficient de pur în acest moment.

Debra: Știu, este provocator, tocmai pentru că unii dintre canalizatori nu sunt puri. Așa că o împachetăm aici, Cobra. Aș dori doar să vă întreb dacă există ceva ce sugerați să facă lucrătorii în lumină pentru a se pregăti pentru restul anului, precum și ce putem face pentru tot timpul rămas până la Eveniment? Știți, așa că putem rămâne acolo. Cuvintele de speranță sau încurajare, ar fi minunate.

Cobra: OK. Știu că toată lumea este foarte obosită, dar ceea ce este important în acest moment este că oamenii ar trebui să învețe să se sprijine reciproc. Au fost multe lupte între lucrătorii în lumină și războinicii în lumină, ceea ce a fost absolut inutil. Cred că este timpul ca oamenii să învețe să se sprijine reciproc, pentru că acum toți sunt atât de obosiți. Ei trebuie să se sprijine reciproc, altfel nu va fi ușor.

Debra: Corect, sprijinindu-ne reciproc. Și ce ne puteți spune în termeni de speranță pentru viitor?

Cobra: Ei bine, situațiile dincolo de planete se îmbunătățesc drastic, situația sistemului solar este mult mai bună. Energiile cosmice care intră sunt uriașe. Ciclurile cosmice care se închid, ciclurile cosmice care se termină și ciclurile cosmice care încep, sunt uriașe. Toate acestea trebuie doar să se manifeste către fizic. Durează ceva - este nevoie de mult timp de fapt - și toți suntem foarte obosiți, dar ajungem acolo încet.

Debra: Știu. Și mulțumirile noastre pentru dvs., pentru toată munca grea pe care o faceți. Știu că nici nu v-a fost ușor, așa că avem doar o apreciere extraordinară pentru munca pe care o depuneți și pentru a ne menține informați și inspirați și toate acestea. Deci, o mulțumire uriașă pentru dvs., Cobra. Vreau să reamintesc tuturor că avem meditația în masă în 29 sau 30 iunie, verificați-vă fusul orar. Există ceva ce v-ar plăcea să ne împărtășiți despre meditația aceasta, orice în continuare Cobra?

Cobra: Da, voi posta videoclipuri, instrucțiunile sunt deja pe blogul meu, contorul de numărătoare inversă este deja acolo. Există deja videoclipuri în multe limbi, mai multe limbi vor veni. Prin urmare, împărtășiți acestea cu oamenii din jurul vostru, faceți aceasta viral. Faceți acestea cunoscute, putem ajunge la masa critică. Putem să ne apropiem cu un pas. Acesta este un maraton, dar ajungem acolo.

Debra: Da, să atingem din nou peste 1 milion, să ne stabilim această intenție Aș dori să mulțumesc foarte mult surorilor și fraților mei din Sisterhood of the Rose pentru ajutorul dat la furnizarea întrebărilor. Și dvs. Cobra pentru că v-ați făcut timp să vorbiți cu mine și să împărtășiți aceste minunate informații pe care le dețineți. Deci, mulțumesc foarte mult!

Cobra: Mulțumesc, și Victoria Luminii !

Debra: Victoria Luminii !


____________________________

(Sursa:

http://2012portal.blogspot.com/2020/06/age-of-aquarius-activation-update-and.html

https://www.sisterhoodoftherose.network/post/age-of-aquarius-activation-interview-with-cobra-by-the-sisterhood-of-the-rose

http://2012portal.blogspot.com/2020/06/age-of-aquarius-activation-update-and.html


https://prepareforchange.net/2020/06/16/age-of-aquarius-activation-update-and-a-new-cobra-interview/ )

Comments