Interviul lui Cobra - despre Meditația în masă din 21 ianuarie 2019 și explicații astrale ...

Ultimele date de la Cobra – Informare despre Meditația de Activare a Întoarcerii Luminii pe 20/21 ianuarie 2019


      Aceasta este cea mai recentă apariție media al lui Cobra 
(traducerea în limba română)
INTERVIUL lui COBRA 


TRANSCRIEREA COMPLETĂ

Războinicul Luminii Necunoscut 

Bine, Cobra, un prieten astrolog, s-a îngrozit, când a încercat să aprecieze toate aspectele în număr mult mai mare decât cele obișnuite cu privire la această Eclipsă de Lună, sunt 20 dintre acestea după cum ați spus pe blogul dvs .... Apoi s-a speriat și mai mult când de asemenea, a făcut interpretarea numerologică a Evenimentului de Eclipsă de Lună și a combinat-o cu citirea astrologică. A spus că anul acesta ar putea fi anul pe care l-am așteptat cu toții. Așadar, fără să fiți senzationali în legătură cu aceasta ... sunteți de acord că peretele barajului cel mai probabil stă să se rupă, în cele din urmă, într-o anumită perioadă a acestui an ... mai ales dacă participarea la Meditația în Masă este mai mare decât de obicei?

Cobra

Practic, nu am de-a face cu nici o predicție în vreun fel, deoarece cred că oamenii sunt prea concentrați asupra rezultatului final - când se va întâmpla Evenimentul - toată lumea stă să ghicească când se va întâmpla acest lucru. Nu aceasta este ideea. Ideea este că noi colaborăm organic și contribuim la întregul proces. Nu este vorba doar de evenimente externe care ni se întâmplă. Nu suntem observatori pasivi. Suntem co-creatorii acestui lucru. Deci, când se va întâmpla Evenimentul, în opinia mea, este o întrebare greșită.

Războinicul Luminii Necunoscut
 
Da. Întotdeauna am fost de acord cu aceasta privind întreaga temă de părăsire a clubului de așteptare și doar să ne concentrăm pe acțiunile din present, cred eu … Um ... bine …lăsați-mă doar revin direct la aspecte. Care sunt unele dintre cele mai importante 20 de aspecte pe care le fac planetele și asteroizii în această diagramă cu Centrul Galactic, ca și Pleiadele și Sirius ?

Cobra

Bine, de fapt, în această diagramă există câteva configurații pe care aș vrea să le menționez. Prima este configurația Marea Cruce care pune multe dintre planete într-o  tensiune extremă, care se rezolvă într-o descoperire imensă (străpungere imensă). Această descoperire nu este determinată, cum se va întâmpla sau care va fi descoperirea mai exact, dar vor exista cu siguranță o grămadă de energii bruște și intense care vor intra în situația planetară.  Apoi, avem multe aspecte la Centrul Galactic. Deasemenea, avem multe aspecte în Pleiade, și multe aspecte în Sirius. Atât de multe, și asteroizii activează cele trei Porți Stelare. Aceasta înseamnă că cele trei Porți Stelare vor fi foarte active în întregul proces pe durata Meditației de Întoarcere a Luminii, pe timpul Eclipsei de Lună. Aș putea să menționez fiecare aspect, unul câte unul, dar nu cred să fac asta … acestea sunt aspect tehnice … Nu cred că este important. Dacă vreți, pot numi câteva … depinde de dvs.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Da, doar câteva dintre ele, pentru că sunt în total 20 … deci, doar câteva dintre cele principale, care credeți că pot ajuta oamenii sau să îi facă conștienți.

Cobra

Bine, în principiu Pallas este aspectul Centrului Galactic, Mercur este aspectul Centrului Galactic, Chyron este aspectul Centrului Galactic, Uranus este aspectul Centrului Galactic, Nodul Lunar este aspectul Centrului Galactic. Deci, acestea sunt doar câteva din cele, care declanșează Centrul Galactic. Apoi, Luna este aspectul Pleiadelor, avem Soarele care la fel este aspectul Pleiadelor, îl avem pe Chyron care este aspectul Pleiadelor, Uranus este aspectul Pleiadelor. Avem Marte care este aspectul lui Sirius, avem Saturn care este aspectul lui Sirius, avem Venus care este aspectul lui Sirius, avem Jupiter care este aspectul lui Sirius, Neptun care este aspectul lui Sirius, și așa mai departe. De fapt, aproape toate planetele și toți asteroizii din diagramă sunt apectele unuia din aceste trei Porți Stelare, ceea ce este extraordinar. Aceasta este simplu, o configurație foarte puternică. La vârf avem Marea Cruce, care este super intensă.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Da, este destul de uimitor cum totul se unește în acest Mare moment, care, oameni buni, reprezintă o mare oportunitate pentru noi toți… care este și tema principală a acestui interviu în legătură cu eclipsa de lună și toate aceste aspecte. Acum, ce înseamnă că acestea declanșează Centrul Galactic, dacă aceasta este întrebarea potrivită ?

Cobra

Aceasta înseamnă că există o anumită … bine, fiecare aspect astrologic creează un câmp de rezonanță în întregul sistem solar.
Și dacă există un aspect, acesta creează o intrare - o cale, de la acea poartă specială, de-a lungul sistemului solar, către suprafața planetei. Deci, cele trei porți stelare fiind activate, înseamnă că există trei fluxuri plasmatice hiperdimensionale diferite care vor deschide o cale pentru energiile Centrului Galactic, energiile Pleiadelor și energiile lui Sirius, ca să treacă rapid prin sistemul solar și să atingă suprafața acestei planete.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Wow. Tare de tot. Bine, e ceva destul de mare. Deci ... bine ... ce înseamnă atunci când o planetă sau un asteroid este aspectul lui Sirius în particular ... sugerează acest lucru faptul că Sirienii ar fi mai implicați în eliberarea planetară în acel moment decât ființele de pe alte planete sau, ce ne puteți spune despre acestea, ceva ?

Cobra

Din nou, energia porții stelare Sirius va începe să curgă prin acea plasmă … aș spune că prin tubul hyperdimensional plasmatic către suprafața planetei. Și, bineînțeles, Sirienii, deoarece sunt mai aliniați la acel sistem stelar, vor fi extrem de activi și, din nou, și Pleiadienii vor fi activi, deoarece avem același aspect pentru Pleiade. Și Rasa Centrală va fi, de asemenea, destul de activă. Deci, este ca și cum … Aș spune că trei dintre rasele cheie extraterestre pozitive vor fi extrem de implicate în această activare specială.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Ei bine, aceste detalii țin de următoarea întrebare, care era despre aspectele Porții Stelare Pleiadiene Alcyone … așadar, acesta este una dintre acele porți stelare care se vor activa în timpul eclipsei ?

Cobra

Da, este același principiu.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Bine, acum, există ... parțial pentru a da oamenilor un punct de referință conștient, împreună cu experiențele trecute, cred ... există o conexiune energetică între solstițiul enorm și hotărâtor din 21 decembrie 2012 și această Eclipsă de Lună pe data de 21 ianuarie ?

Cobra

Nu este o corelație directă între cele două … sunt energii complet diferite, sunt configurații complet diferite, și există un fundal diferit pentru toate acestea.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Dar, din punctual de vedere al proporțiilor, al scopului, al ramificațiilor … ne confruntăm cu ceva care este la același nivel, dacă doriți, cu 21 decembrie 2012 ?

Cobra

La același nivel, da, da.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Bine, deci, toată lumea, notați-vă acestea … de aceea suntem reali cu adevărat …este cazul să fiți pe punte … la meditația în masă pe 20 și 21 în această lună. Asigurați-vă că sunteți acolo. Acum, a existat vreun fel de manipulare, ca de exemplu, Thomas Williams a vorbit despre o buclă pe timp de 4 ani, și lucruri de genul acesta care ne-au împiedicat să vedem unele schimbări care s-au petrecut la nivel fizic în decembrie 2012 ? Știți ceva despre acest lucru ?

Cobra

NU, nu este adevărat.

Războinicul Luminii Necunoscut 

 Acum, există vreo legătură energetică între Eclipsa Totală de Lună din 2019 care acoperă toată America și Eclipsa Totală de Soare din ultima lună august al lui 2017 ? Există șansa de a colecta aceste energii și să le extidem în schimbările de acum ?

Cobra

Bine, de fapt, există o corelație. Această meditație pe 21 august 2017 deasupra Statelor Unite ale Americii a declanșat un anumit proces care se desfășoară de atunci și până acum …iar acum, perfecționăm întreaga situație … am trecut peste … am trecut testul, ca să spunem așa … iar acum extindem acestea la următorul nivel.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Bine, este minunat să auzim asta. Deci, pentru a clarifica, dacă masa critică a celor care meditează în masă este atinsă, ne putem aștepta la același nivel de descoperire  pe care am avut-o vara trecută la eclipsa de soare pe la 21 august 2017.
Sunteți de acord cuacest lucru ?  

 Cobra

Acela a fost în anul precedent …  a fost 2017 … acum este 2019. Dar, de fapt ne așteptăm la un impact mult mai mare de data aceasta.

Lucrătorul în Lumină Necunoscut 

Uitați, oameni buni … e timpul să profitați de aceasta … Lăsați totul, și profitați într-adevăr de aceasta. Acolo vă îndreptați … confirmat de Cobra. Deci, unii oameni spun : “ Dacă este scris în stele, atunci se va întâmpla “, așa că nu trebuie să “ împingem lucrurile, ca să spunem, pentru a ne asigura că atingem masa critică. Acum, mai întâi de toate, puteți fi de acord cu acestea ?

Cobra

Bine, dacă este în stele, va rămâne în stele. Dacă doriți să se întâmple acest lucru, trebuie să luați măsuri fizice.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Bine, perfect. De ce implicarea noastră în meditație într-un mod cu adevărat unificat pe suprafața planetei, este critic, pentru a face ca lucrurile să se întâmple mult mai rapid …. și mai lin ?

Cobra

Deoarece transformarea … descoperirea … trebuie să se întâmple prin populația de suprafață. Dacă doriți să experimentați această tranziție prin populația de suprafață, trebuie să existe oameni la suprafață care vor canaliza energiile pentru tranziție … nu există altă modalitate … nu există altă cale în afară de aceasta.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Da, bine, despre asta vorbim. Deci, suntem pur și simplu lumina verde a schimbării, ca să spunem așa, și ne dăm acordul pentru a experimenta Epoca de Aur, sau există ceva mai ezoteric privind modul în care corpurile noastre, AND-ul, și sistemele energetice pot funcționa cu porțile stelare pe durata acestei eclipse ?

Cobra

Bine, pe scurt, eclipsa este momentul fără timp … este monentul conexiunii directe cu dimensiunea a 5-a și cu dimensiunile mai înalte. Este momentul deciziei libere, al liberului arbitru.  Este momentul în care sunt posibile salturile cuantice. Deci, puteți folosi eclipsa pentru a lua o decizie, de a declanșa o cuantă … o schimbare cuantică în conștiința voastră, și în procesul vostru de manifestare. Iar din punct de vedere planetar … vorbind global, vom crea efectiv într-adevăr un salt cuantic în situația planetară … și, aș spune că … anumite procese noi care ne conduc spre eliberarea planetară vor fi inițiate în acel moment … și nu îmi este permis să vorbesc despre aceste lucruri în detaliu, încă.

Războinicul Luminii Necunoscut 
  
Da, am înțeles. Din nou, oameni buni, tocmai subliniez nevoia de a fi activi și de a participa la această zi destul de crucială și critică. Acum, cum se vor amesteca Chimera și Arhonii în ceea ce se presupune că se va întâmpla, aș spune în general … și cum pot oamenii care meditează pe suprafața planetei să ajute să contracareze acestea, și să se asigure că ceea ce este scris în stele, va atinge potențialul său maxim ?

Cobra

Practic, ceea ce face Chimera ... sau Arhonii ... ei descurajează oamenii să efectueze meditația în acea zi, punând presiune pe punctele lor psihologice slabe … deviind atenția lor către alte lucruri ... făcându-i să uite ... descurajându-i să participe ... Aceasta este principala strategie pe care o folosesc. Și, din nou, acesta este un război ... acesta nu este un picnic ... deci oamenii care meditează împing către victorie ... către eliberare și toți cei care participă contează ... și din nou, nu pot promite rezultate rapide. Această situație de pe planetă este mult mai dificilă decât se aștepta cineva. Așa că trebuie să avansăm înainte să reușim ... asta e tot ce putem să facem .... nu putem face altceva.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Da, e adevărat. Foarte bine spus. Mai sunt multe detalii de spus despre ce se întâmplă multidimensional atunci când atingem masa critică ? De exemplu … există versiuni multidimensionale ale noastre care participă la această activitate pe diferite planuri ale existenței ?

Cobra

Da, desigur. Conștiința voastră fizică are grijă de aspectul fizic al activării, în timp ce Sinele vostru Superior și aspectele Superioare ale ființei voastre se ocupă de aceleiași activări, astfel încât totul este acoperit … totul este transformat.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Și totul este decodificat și dezlănțuit, în ceeace privește potențialul nostru, atunci cînd participarea noastră are loc în mod foarte conștient, deliberat și corect.

Cobra

Corect, da, exact.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Trebuie să aibă loc participarea fizică, pentru a declanșa apectele multidimensionale, doar pentru a nu fi nici o confuzie în aceste lucruri ?

Cobra

Da, firește. Participarea fizică trebuie să aibă loc dacă dorim să declanșăm transformarea multidimensională în ceea ce privește suprfața acestei planete.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Bine, deci spre asta ne îndreptăm. Ați auzit tare și clar. E în regulă. Acum, cu Uranus într-o cuadratură T cu Soarele în casa a patra a fundațiilor (și în același timp, în opoziție cu Luna), acesta un moment în care oamenii obișnuiți se pot răsturna brusc, și, dacă doriți, se pot “ conecta cu punctele “ mult mai ușor, și încep să trezească masele ?

Cobra

Bine, aș putea spune că cei denumiți semințe stelare, care nu s-au trezit încă până la acest moment, pot avea subit acel moment de ” Ah  Ha ! “ și dintr-o dată să se trezească la această realitate superioară și stare a situației pe planetă. Și, de asemenea, masele pot primi unele revelații prin mass-media. Sunt lucruri pregătite în spatele scenei, care pot fi dezvăluite cam în acel moment.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Da, și din nou oameni buni … e nevoie de suportul nostru pentru acest tip de … pentru Alianța Pământului, presupun … pentru a-i ajuta să ne aducă toate acestea … Avem un rol crucial aici. Așa că, să vă amintiți întotdeauna ! Bine, cum putem să ne conectăm și să folosim  Poarta Stelară Siriană și Poarta Stelară Pleiadiană Alcyone, pentru a ajuta să aducem Energia Sursei de la Soarele Galactic Central … cu alte cuvinte,  cum ne putem conecta energetic cu aceste Porți Stelare ?

Cobra

Bine, modul cel mai eficient este atunci când afară este o noapte senină. Ieșiți afară și doar conectați-vă … și priviți … observați Steaua Sirius și priviți și observați Pleiadele. Ambele sunt vizibile chiar acum în emisfera nordică, astfel încât nu ar fi greu de făcut următoarele … aș spune … cu șase sau șapte sau opt nopți înainte de activarea în sine … Vă puteți conecta de asemenea cu Poarta Stelară Sirius, cu ajutorul unei pietre Cintamani, și vă puteți conecta cu Poarta Stelară Pleiadiană cu ajutorul unei pietre moldavit.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Fantastic. Și cum ajută conectarea noastră la acestea pentru a aduce mai multă Energie de la Sursă pe suprafața planetei ?

Cobra

Bine, Porțile Stelare Sirius și Pleiadiene sunt două surse principale ale energiilor Sursei, filtrate desigur, prin diferite dimensiuni, care ajută în procesul de eliberare planetară.


Războinicul Luminii Necunoscut 

Cu siguranță. Bine, ați menționat în postarea dvs., pentru această meditație că, există oricum un impas între Forțele Luminii și Forțele Întunericului pe suprafața acestei planete. Acum, care sunt acele câteva exemple ale acestui impas, de care oamenii nu sunt sau nu pot fi conștienți. De exemplu, Cabala sau instituțiile de mass-media păstrează un anumit grad de control asupra conștiinței oamenilor, care ține majoritatea inconștientă divizată. Ce altceva mai este de spus, în termeni în care vi se permite să ne împărtășiți ?

Cobra

Bine, principalul impas sunt bineînțeles, bombele toplet. Aceste bombe toplet reprezintă principalul motiv pentru care nu se iau încă măsuri directe în acest moment. Celălat impas pe care aș dori să îl menționez, este situația implanturilor. Majoritatea oamenilor refuză să se trezească pur și simplu, pentru că implanturile sunt atât de puternice. Iar al treilea aspect care este destul de active este dezinformarea … sau, dezinformarea răspândită prin internet. Aș putea spune că acum, din ce este scris în mass-media alternativă, cam 80 % este dezinformare. Iar oamenii sunt bombardați cu atât de multe declarații nedovedite, prin mediile alternative, încât totul și-a pierdut semnificația și devine doar o sustragere a atenției.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Bun punct de vedere. Acesta este un punct foarte important care trebuie menționat și de care e nevoie să fim conștienți.
Desigur, oameni buni, nu înseamnă să ignorați sau să respingeți unele sau toate informațiile la care ajungeți … dar bine … noi cu siguranță facem tot posibilul să furnizăm informații nefiltrate, corecte și aliniate și, evident Cobra face tot ce este mai bun, inutil de spus. Bine, acum, America a fost considerată timp îndelungat ca fiind “ Lumea Nouă “, cel puțin de civilizațiile occidentale … iar eu bănuiesc că ei dețin cea mai Atlanteană energie. Apoi, mai este și faptul că maximul eclipsei ajunge până la coasta de vest a Africii ...  acum, aceasta înseamnă că sunt ultimele … în speranța că ultimele straturi ale energiilor Atlanteene nerezolvate și prăbușirea acesteia … vor fi terminate, pentru ca noi să le curățăm în timpul meditației … în timpul eclipsei ?

Cobra

Bine, nu aș fi de acord cu faptul că America este locul cu energia cea mai Atlanteană.
Acesta este unul dintre locurile cu energie Atlanteană și această activare particulară nu este atât de mult conectată de curățarea energiei Atlanteene nerezolvate. Este conectată la altceva.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Bine, sunteți dispus să ne dezvăluiți …

Cobra

Nu. Nu.
 
Războinicul Luminii Necunoscut 

Bine. Acum, a existat un motiv special pentru care ați ales să întocmiți diagrama astrologică pentru această meditație privind New York-ul, în ceea ce privește ora pe care ați stabilit-o ? Este New York-ul, în orice caz, atât de semnificativ în această eclipsă datorită faptului că Wall Street se găsește în Manhattan ?

Cobra

New York-ul este destul de important ... despre asta … aș putea spune … că acolo sunt puncte vortex importante, dar nu datorită existenței Manhattan-ului sau Wall Street-ului … așa că, există alte motive pentru asta …

Războinicul Luminii Necunoscut 

V-am prins. Tot New York-ul, și în mod special Long Island erau zone extrem de sacre pentru cele 13 triburi de nativi americani care locuiau în acea regiune. Acum, există o cale specială în care New York și Long Island pot fi activate la această eclipsă ?

Cobra

Aș spune că toate vortexurile de-alungul căii eclipsei vor fi activate … nu doar Long Island.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Bine, în regulă. Foarte interesant. Acum, Forțele Luminii și în special grupurile din afara lumii cu care lucrați … așteaptă rezistență extremă din partea Forțelor Întunecate,  fizică și non-fizică, înainte și în timpul Meditației în Masă a eclipsei de lună ?

Cobra

Bine, ceea ce se aștepta, deja se întâmplă. Există o rezistență foarte puternică începând cu eclipsa parțială de soare, care a avut loc … cred că a fost pe 6 ianuarie.  În cele două săptămâni care ne conduc spre eclipsa de lună, au avut loc o mulțime de purificări, care sunt destul de intense și uneori ating niveluri violente. Aceste purificări curăță unele din aspectele întunecate ale psihicului suprimat al oamenilor, și poate duce la o creștere a violenței, iar Forțele Luminii fac tot ce le stă în putință pentru a reduce nivelul violenței în aceste momente speciale.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Da, desigur. Minunat. În regulă. … acum, dacă da … suntem noi, populația de suprafață de Lucrători în Lumină priviți … nu neapărat invocați, dar văzuți de multe grupuri din afara lumii pentru a participa la această meditație în masă, nu doar pentru a ancora Lumina, ci și pentru a menține energiile constante pentru planetă și majoritatea inconștientă de pe suprafață să fie capabilă să absoarbă și să strângă Lumina ?

Cobra

De fapt, da. Ori de câte ori ancorați Lumina, de asemenea stabilizați și modelul energetic de pe suprafața planetei. Sunt două fețe ale aceleiași monede. Deci, oricine ancorează Lumina în orice mod, stabilizează rețeaua planetară de energie.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Da, din nou oameni buni, încă o reamintire a rolului critic … și acesta este un alt rol uriaș pe care îl jucăm, care este stabilizarea lucrurilor …  păstrarea lucrurilor stabile și line … o mare responsabilitate pe care o aveți și o am … deci, țineți minte tot timpul. Acum, ați menționat că Soarele Cosmic Central va trimite un puls uriaș de Lumină prin întreaga creație … și aceasta va declanșa începutul eliminării finale a întunericului din orice creație … și că acest Soare Cosmic Central este evident ceva diferit sau, presupunem că este ceva diferit de Soarele Galactic Central, dar rareori ați vorbit despre acesta în trecut. Acum, de ce este de importanță proeminentă, având în vedere faptul că acest Eveniment de Eclipsă de Lună e ceva care are loc doar în această mică parte a acestei galaxii … ca Sistemul nostru Solar și Zodiacal … prin urmare, într-o mică parte din tot ce există ?

Cobra

Bine. Fiecare meditație în masă pe care am făcut-o este crearea sau construirea unei legături între lumea noastră fizică și dimensiunile superioare. Și fiecare dintre meditațiile de succes adâncește și mărește această conexiune și crează legătura noastră  mai puternică cu Sursa, și așa, progresăm încet spre punctul în care, pentru prima dată să ne conectăm conștient cu Soarele Cosmic Central. Soarele Cosmic Central este mult mai departe și mult mai puternic decât Soarele Galactic Central. Soarele Galactic Central supraveghează doar evoluția acestei galaxii, în timp ce Soarele Cosmic Central supraveghează evoluția întregului Univers … și pentru prima dată, se va face conectarea directă … De fapt, nimeni nu știe cum va fi această conectare … pentru că nimeni în ultimele … aș spune, 14 miliarde de ani de istorie cosmică nu a creat această legătură, deci ne găsim în unul din momentele cheie al evoluției care ne conduce de la
ciclul cosmic trecut la noul ciclu cosmic. Și, după cum probabil știți, această planetă este cheia acestui proces, deoarece acesta este ultimul punct focal al întunericului ca principiu, în acest Univers deosebit. Deci, acesta este motivul pentru care eclipsa nu este doar o eclipsă mică pe o planetă mică care orbitează o stea medie, la marginea unei galaxii mici. Este un punct focal al transformării de impotanță cosmică. Și de aceea suntem aici. Am fost aleși să fim aici. Și acum, în acest moment special, într-un mod special, în acest scop special de a ajuta la punctul de cotitură al acestui ciclu cosmic, în timpul acestei eclipse, și pentru a conecta direct suprafața acestei planete cu Soarele Cosmic Central, astfel încât să poată fi inițiată următoarea fază a descoperirii (străpungerii), prin compresie.   

Războinicul Luminii Necunoscut

WAW.  E uriaș. Bine, deci suntem literalmente la un nivel universal … dacă nu la un nivel de multivers, făcând istorie, parțial pentru că acest lucru nu a mai fost făcut niciodată … cel puțin dintr-un nivel de densitate fizică profundă… e corect ce spun ?

Cobra

Nu a mai fost făcut niciodată înainte în acest mod, în acest Univers special. Este pentru prim dată. Deci, cu siguranță nu știm la ce să ne așteptăm. 

Războinicul Luminii Necunoscut 

Da. Foarte multe teritorii neexplorate ... ceea ce este foarte interesant. Și s-a întâmplat sau se va întâmpla în alte Universuri ? Dacă știți ?

Cobra

A fost făcut înainte, dar după cum știți, fiecare Univers care a fost creat are o structură diferită … condiții diferite … iar acesta este singurul Univers care a experimentat întunericul … aș vrea să spun, singurul care există … și care  există încă acum … care a experimentat întunericul și deci, această situație particulară este unică.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Bine. Dar, a ma fost făcut acest lucru la un nivel de densitate fizică profundă în orice alt Univers ?

Cobra

Da, dar fără prezența unei anomalii primare puternice …

Războinicul Luminii Necunoscut 

Ah, bine, acesta e motivul pentru care este destul de diferit și unic, cred eu … cel puțin. Ei bine, asta e minunat, oameni buni ! Știți, tocmai am confirmat din nou că, sunteți o parte a istoriei și noi toți împreună facem literalmente istorie, făcând ceva ce niciodată nu a mai fost făcut înainte. Ați auzit-o tocmai de la sursă. Acest lucru este atât de profund ... și un motiv bun să fiți entuziasmați și să participați în duminica sau lunea care vine … oriunde ați fi în lume … Permiteți-mi să vă văd aici … sunt oare grupurile pozitive din afara lumii, pe deplin conștiente și apreciază profund amploarea daunelor extreme și straturile multiple de suprimare ale populației Lucrătorilor de Lumină de la suprafață …. și cât de mult a afectat în mod clar această situație rata participării populației de suprafață la meditațiile în masă ?

Cobra

Bine, aceasta este o întrebare dificilă, pur și simplu, pentru că grupurile pozitive din afara lumii nu au aceeași experiență pe care o avem pe suprafața planetei. Ei pot vedea ce se întâmplă, dar nu au nici o idee despre ceea ce înseamnă experiența reală a unei ființe care trăiește pe suprafața planetei, fiind deconectată de la Lumină și susținere ... cum se simte și cum arată cu adevărat . Deci, ei au înțelegerea lor proprie, care este ... aș putea spune ... departe de adevăr, pentru că nu au o experiență directă.  Ar fi simplu dacă ... v-ar întreba cineva cum credeți că se simt copii din Africa atunci când mor de foame ... nu aveți nici o idee. Puteți vedea filme la televizor și să aveți câteva idei despre acestea, dar nu aveți nici o idee cum este de fapt în realitate. Și este același lucru,  felul în care acele forțe pozitive din afara lumii nu pot  înțelege cu adevărat prin ce trece populația de suprafață.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Da, asta am crezut și eu. Este unul dintre acele cazuri clasice în care poți să înțelegi într-adevăr ceva cu adevărat doar atunci când treci prin acele lucruri tu însuți și apoi, știi cu adevărat. Un lucru esențial de discutat ... dacă grupurile de ființe pozitive din afara lumii intervin direct în curățarea și vindecarea membrilor populației de suprafață, pentru o mai bună îndeplinire a potențialului și scopului sufletesc, menirea lor adevărată ... aceasta va declanșa intervenția directă a grupurilor negative din afara lumii, fizică sau non-fizică ?

Cobra

Da, desigur. Acesta este principalul motiv pentru care Forțele Luminii nu intervin, deoarece ar fi un represaliu imediat al grupurilor negative. Aceasta este problema principlă pe care o avem pe această planetă.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Un lucru pe care aș dori să-l întreb ar fi dacă nu ar exista bombele plasmatice toplet, sau amenințarea cu represalii cu bombele plasmatice toplet, în special, ar fi acest lucru sigur pentru ei ? L-ar face sigur sau direct …

Cobra

Da, Forțele Luminii au capacitatea să acopere orice altceva, chiar acum. Deci, dacă toate bombele vor fi îndepărtate, vom avea Evenimentul în 15 minute.

Războinicul Luminii Necunoscut
 
Bine. În regulă. La fel se întâmplă și cu cele "144.000" de semințe stelare care au venit pe această planetă prin Porți Stelare, în special prin Poarta Sirius și Pleiade, ca o mandală de familie sufletească, cu scopul de a elibera Pământul (și despre care se crede că sunt piese ... fiecare dintre ele este o bucată sau o piesă al Sfântului Graal) au un rol imens de jucat în momentul acestei eclipse ?

Cobra

Da.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Bine. Care este rolul lor special ? Mai există ceva care poate fi adăugat la ceea ce nu a fost discutat în trecut ?

Cobra
Nu în acest moment. Nu încă. S-ar putea spune mai multe după ce s-a terminat meditația.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Bine. Către astea vă îndreptați, oameni buni. Ni se arată pur și simplu că sunteți partea unei foarte reale … literalmente, operațiuni legitime – operațiunea de eliberare planetară.   Deci, luați-o în serios, ca și cum ar fi un serviciu al matricei. De fapt, chiar în mai serios decât atât. Bine, sunt chestiuni uriașe, uriașe, uriașe. Cobra, doresc să intru pe scurt în ierarhia întunericului pe planul fizic. L-am avut pe Thomas Williams într-un show acum trei săptămâni, și a explicat pe scurt, cum planul fizic este îngrijorat, cum a fost … a fost …mi-ar plăcea să cred că nu mai există, dar oricum acești Draconieni au stat în vârf … haideți să lăsăm Chimera deoparte … cu Draconienii la vârf și dedesubt, sunt așa numiții “ părinți “, aproximativ 20 sau 21 din ei. Se pare că sunt formați prin nanotehnică și sunt nemuritori în cea mai mare parte … și mai sunt un fel de Draconieni mai jos, și fiecare dintre acești părinți, putem spune că, sunt responsabili de grupuri … care, sunt numiți în general, magicienii negri. Bine … cunoscuți ca grup, sub numele de grup covens … apoi, sub ei aveți liniile de sânge ale nobilimii negre. Știți ceva în mod special despre acești magicieni negri sau grupuri covens ?  V-au parvenit informații și ei sunt într-adevăr magicieni negri ?

Cobra

Bine. Practic, aceasta descrie structura Iluminaților, și unii dintre acei Draconieni care se află în partea de vârf a structurii Iluminaților, dar deasupra lor este Nobilimea Neagră … așa că …. Pot spune că magicienii negri covens sunt structura de bază organică a rețelei Iluminaților pe această planetă.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Bine.  Spuneți că este un nivel sub liniile de sânge ale Nobilimii Negre. E corect ?

Cobra

Da.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Da. Bine. Ei, oricum ei sunt cu siguranță în partea de vârf. Bine, actualizare rapidă a statusului planurilor non-fizice … în mod special, planul plasmatic și bombele plasmatice toplet. În primul rând, este planul plasmatic în continuare un obstacol principal care trebuie eliminat, deoarece acolo este încă cea mai mare parte a anomaliei primare ?

 Cobra

Este încă … și va fi …până în momentul descoperirii (străpungerii).

Războinicul Luminii Necunoscut 

Bine, înțeleg că nu puteți dezvălui prea multe. Planul eteric și planul mental și planul astral … arată destul de bine sau planurile mai joase necesită un pic de muncă ?

 Cobra
Mai sunt lucruri care trebuiesc făcute, dar există … aș putea spune … o îmbunătățire graduală a acestor planuri.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Bine, și apoi oameni buni, dacă aceste lucruri vă fac să fiți mai nerăbdători … din nou, alăturați-vă meditației în masă. Acum este momentul să profitați. Într-adevăr. Într-un mare fel. Bine, Cobra, puteți să ne spuneți – dacă știți, care sunt sentimentele în general și cum este moralul în momentul de față în Mișcarea de Rezistență și în oricare grupare a Confederației, în mod tipic, a Pleiadienilor și Sirienilor … există ceva, ce ne puteți împărtăși ?   

Cobra

Practic, suntem în mijlocul unui război … așa că, nu sunt ... ei sunt concentrați pe împingerea lucrurilor … sunt focusați pe crearea descoperirii (străpungerii). Ei au niște planuri chiar excitante, dar care vor fi dezvăluite la timpul potrivit.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Da. Și au moralul ridicat ?

Cobra

Moralul lor este destul de ridicat. Există unele îngrijorări. Dar perspectivele lor generale asupra situației, este destul de pozitivă.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Da. Categoric. Dar, evident, este încă puțin tensionat. Presupun că, atunci când vine vorba de anumite lucruri …ceea ce este de înțeles. Așa este războiul. Bine Cobra, acum … aș vrea doar să termin cu acestea … și spun din inimă … ați furnizat populației de suprafață acel tip de informații pe care mulți dintre noi nu le puteau găsi sau pe care nu le puteau lua din altă parte …. În mod special, planurile non-fizice … Chimera … bombele plasmatice toplet … și multe aspecte ale istoriei umanității. Nu doar pentru asta … și multe alte motive, desigur … și, sunt sigur că vorbesc în numele multora care v-au urmărit de o vreme … nu vom uita niciodată acest lucru, și vă iubim pentru asta … și nu fiți descurajați niciodată și nu vă simțiți înfrânți datorită oricăror dezacorduri sau conflicte care pot să apară în cadrul rețelei Lucrătorilor în Lumină, deoarece daunele suferite de Lucrătorii în Lumină, din vremea Atlantidei și dinainte,  au fost cutremurătoare … au fost ridicole … și nu am fost surprins de faptul că majoritatea Lucrătorilor în Lumină au fost făcuți inactivi sau au fost răniți pentru a nu funcționa cu adevărat bine. Deci, vreau doar să termin în această notă … simțiți-vă liberi să adăugați tot ce doriți la acea exprimare a recunoștinței venite din inimă față de dvs. !

Cobra
   
Bine, mulțumesc pentru asta. Înțeleg prin ce a trecut populația de suprafață – dar, ar trebui să adaug că aspectul meu psihologic este puțin diferit, prin urmare, trebuie să îl adaptez într-un anumit fel … la ceea ce se întâmplă aici … pentru că, pentru mine este destul de străin.  Mulțumesc foarte mult. Aș dori să invit pe toată lumea la meditație - și să participle la acest moment special – care este destul de important și care poate influența într-o mare măsură modul în care se va întâmpla în viitor accelerarea lucrurilor. Și, Victoria Luminii.

Războinicul Luminii Necunoscut 

Desigur, oameni buni, Victoria Luminii ! Și aceasta este o imensă, imensă  oportunitate pentru accelerarea întregului proces de eliberare planetară fără violențe ... pentru a menține procesul cât mai lin posibil. Deci, Cobra, vă mulțumesc pentru tot și rămâneți puternic și vă vom vedea și pe planurile non-fizice, de asemenea, la  eclipsa de lună.

Cobra

Bine, voi fi prezent. Practic, voi fi prezent într-un anumit fel, ceea ce este destul de  interesant.

Războinicul Luminii Necunoscut

Fantastic.  Nemaipomenit. Vă mulțumim pentru inspirația dvs., și vom vorbi din nou …în speranța că, la scurt timp după eclipsa de lună, cu niște vești minunate.
  
Cobra

Bine, bine, foarte bine.

Războinicul Luminii Necunoscut

Fantastic. Bine. Uitați oameni buni, acesta a fost Cobra. Vom lua o pauză scurtă muzicală și mă voi întoarce pe cealaltă parte.

Sfârșitul Interviului !!Comments